Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Február 18.
Vasárnap, Bernadett napja van.Főoldal
Ismét mocskolódó hazug kampányba kezd a migránsokat betelepítő FIDESZ
2018. February 02.

Orbánék rettegnek a 2018-as elszámoltatástól. Ezért hazudták már rólam, hogy Haynau-imádó vagyok, hogy homoszexuális orgiákra jártam, hogy török terrorista, hogy Soros-ügynök, Simicska-csicska lettem, hogy vadászom a nyugdíjasokra, most pedig, hogy lebontanám a kerítést és hogy Allahot dicsőítettem. A szánalmas hazugságokért a bíróságon vettem elégtételt. Milyen érdekes, hogy azt még soha nem hazudták rólam, hogy elloptam valamit.

Tovább...
 
A Fideszes Kósa vissza akarja zavarni a nyugdíjasokat a munkába
2018. February 02.

Példa képKósa Lajos a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter Dercenben a következőt nyilatkozta. “Nem tehertétel a 2,7 millió nyugdíjas, hanem lehetőség a társadalom számára”. Kósa ezzel arra gondolt, hogy a nyugdíjasok ne otthon pihenjenek és éljék nyugodtan a nyugdíjas éveiket, hanem sipirc vissza dolgozni!

Tovább...
 
Samu Tamás Gergő válthatja Dankó Bélát körzetünkben
2018. January 21.

 Toroczkai László szerint egy kormány van és egy kormányképes ellenzék, amely le tudja és le is akarja váltani a jelenleg regnáló hatalmat. A Jobbik alelnöke a január 20-án, Szarvason tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, a képlet tiszta, mivel Vona Gáboron kívül jelenleg nincs olyan miniszterelnök-jelölt a közéletben, aki méltó versenytársa lehet Orbán Viktornak, írja a newjsag.hu.

Tovább...
 
Hátulról ütközött kerékpárosnak egy személyautó városunk határában
2018. January 10.

Példa képVárosunk külterületén 2018. január 9-én, 5 óra 15 perc körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy kerékpárosnak, aki elesett és súlyos sérüléseket szenvedett a balesetben. A rendőrség vizsgálja a baleset körülményeit, informálta a keleten.hu portált Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Tovább...
 
Városunkba költözött a Fideszes stróman Pénztáros Lőrinc?
2018. January 02.

Példa képA cím egy kicsit csalóka, így elöljáróban leszögezzük, hogy szó sincs róla, hiszen se kastélya nincs városunknak, se pedig normális idevezető útja. Az utóbbit nem kis túlzással köszönhetjük Dankó Béla országgyűlési képviselő úrnak, (mellesleg Békés megye útügyi biztosa is) aki amellett, hogy egyszer sem szólalt fel szinte a parlamentben, de még a gyomai út javítását is kampánycéllal csúsztatta át 2017-ről 2018 tavaszára.

Tovább...
 
Nem ürítik a kukáját? Ez lehet az oka!
2017. December 28.

Példa képRengeteg probléma van mostanában a Gyomaközszolg Nonprofit Kft működésében, mely több Békés megyei települést érinthet, (Gyomaendrőd, Dévaványa, Ecsegfalva, Hunya, Csárdaszállás, Kardos, Kétsoprony, Örménykút) közölte a keleten.hu portálnak egy a történéseket igen jól ismerő személy. Késnek a szállítások, és van olyan nap amikor csak egyszer jön az autó, majd megjelenik egy rövid információ Gyomaközszolg Nonprofit Kft oldalán, hogy technikai akadályoztatás miatt maradt el a szemétszállítás, írja a keleten.hu megyei hírportál.

Tovább...
 
Advertisement

            

Advertisement

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!