Tolató személygépkocsi ütött el egy kerékpáros nőt

Városunkban, a Hunyadi János utcában, 2019. július 19-én, 10 óra 15 perc körül egy tolató személygépkocsi elütött egy kerékpáros nőt, írja a keleten.hu portál. A nő könnyű sérülést szenvedett, tájékoztatta a portált Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja. A rendőrség felhívja a járművezetők figyelmét, hogy a balesetek elkerülése érdekében, fokozottan figyeljenek oda a nyári melegben is a közlekedési szabályokra

Városunkban került rendőrkézre, a körözött 56 éves budapesti B. István

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. július 3-án, 11 óra 15 perc körül elfogtak egy budapesti férfit, aki ellen testi sértés miatt a Szolnoki Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. Az 56 éves B. Istvánt a rendőrök előállították a Dévaványai Rendőrőrsre, majd átadták a körözést elrendelő bírónak, közölte a keleten.hu -nak Tűri Zsanett c. r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Elvették a jogosítványát, mégis vezetett a 23 éves dévaványai férfi

Körösladány külterületén, a 47-es számú főútról, 2019. június 9-én 4 óra 50 perc körül előállítottak a rendőrök egy férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy a Szarvasi Járásbíróság 2019. július 20-ig eltiltotta a járművezetéstől. A Szeghalmi Rendőrkapitányság a 23 éves dévaványai férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja.

Egy személyautó utasa, és egy kivilágítatlan kerékpáros szenvedett balesetet városunk határában

Városunk külterületén 14 óra körül, egy személyautó vezetője Gyomaendrőd felől városunk irányába tartott, amikor egy egyenes útszakaszon a kocsijával letért az útról, majd egy balra kormányzás után átsodródott az út bal oldalára, ahol az árokban állt meg. A balesetben az autó utasa megsérült, sérülése nem súlyos. Ugyanezen az úton, 21 óra 45 perc körül egy kivilágítatlan kerékpáros szenvedett balesetet. Egy személyautó vezetője városunkból Gyomaendrőd irányába tartott, amikor a sötétben nem vette észre időben az előtt haladó kerékpárost, így a visszapillantó tükörrel elsodorta a férfit.

Vajon bajnokot avatunk ma? – Mindenki ki a sportpályára!

Mint azt korábban megírtuk az U19-es csapatunk már megnyerte a bajnokságot, és most olyan mérkőzés vár felnőtt csapatunkra melyen, ha jól szerepel a DSE, életében elsőként nyeri meg a megye II. osztályú bajnokságot. Így portálunk is arra biztat mindenkit, hogy ha teheti, látogasson ki a mérkőzésre, ahol gyönyörű időben a mérkőzés előtt aranyérem átadás lesz. A keleten.hu portál rögzíti is az eseményt, így aki valami oknál fogva a mérkőzésről lemarad, videón meg tudja majd tekinteni!

Ittas járművezetőt kapcsoltak le a rendőrök az Árpád úton

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. május 9-én 10 óra 45 perc körül, városunkban, az Árpád úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél a szonda pozitív értéket jelzett. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök elvették a férfi jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene, tájékoztatta a keleten.hu megyei hírportált Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Híreink