Friss fórumok

  • Persze, hogy kerékpársávot b...nak oda, hiszen a pénz elmegy új városházára.  http://www.devavanya.com/index.php/helyi-hirek/309-260-meter-biztonsagos-es-2-7-km-kevesbe-biztonsagos-kerekparsav-epul-varosunkban

  • Hosszú várakozás után újra megnyílt a Fórum! Mivel a fórummotor új, és még a régi...

Idén is népszerű volt a kézműves tábor

Idén is nagy sikernek örvendett a gyerekek körében, a Kurucz portán megrendezett kézműves tábor, amelyet idén egy hétig élvezhettek a beiratkozó gyerekek. A tábor célja, a népi kultúra értékeinek megismerése, a játék és természetközelség volt. Az egy hétig tartó rendezvényen megismerkedhettek a gyerekek a fafaragással, a kézműves mesterséggel, ahol kedvükre agyagozhattak, gyapjúból készítettek különféle kreációkat, csutkababát készítettek, illetve hamisítatlan kemencében sült kemencés lángost is készítettek a tábor szervezői a gyerekeknek. A két szervezőtől, Kurucz Katona Lászlótól, és feleségétől Rontó Szilviától megtudhattuk, hogy idén is igyekeztek minél gazdagabb programokkal kedveskedni a gyerekeknek.

Képgaléria - Fotó: Erdős Csaba

Természetesen a tábor nem merült ki a Kurucz portán belüli ténykedésekkel, hiszen a városi strandolás mellet idén, Köröstarcsára is elmentek hajókázni a táborozó gyerekek. A táborban nem csak helyi, de több környékbeli városból, sőt még Budapestről is volt táborozó.