Friss fórumok

  • Persze, hogy kerékpársávot b...nak oda, hiszen a pénz elmegy új városházára.  http://www.devavanya.com/index.php/helyi-hirek/309-260-meter-biztonsagos-es-2-7-km-kevesbe-biztonsagos-kerekparsav-epul-varosunkban

  • Hosszú várakozás után újra megnyílt a Fórum! Mivel a fórummotor új, és még a régi...

Autóból lopott, vádat emelnek ellene

Parkoló autóból lopott egy férfi 2018. március 15-én, 23 óra 45 perc körül városunkban. A kocsi egy ház kapubejárójában állt, a tulajdonos az ajtókat becsukta, de nem zárta be. A 20 éves fiatalember az utastérből kivett egy pénztárcát, amiben a pénz mellett iratok is voltak. Emellett kulcsokat, egy bicskát és egy lámpát is elvitt az autóból. A tulajdonos a házban volt, de felfigyelt rá, hogy valaki kutat a kocsijában. Tetten érte a fiatalembert, aki ezután elmenekült, a rendőrök otthonából állították elő, írja a keleten.hu.

A Szarvasi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A nyomozást a rendőrkapitányság Vizsgálati Alosztálya 2018. június 1-jén lezárta és az eljárás iratait továbbította a Szarvasi Járási Ügyészségre.