Több népszerű ember is távozott az ünnepek alatt! – Gyászol a DSE!

Mint azt a sajtóban olvasni lehetett városunkban, 2018. december 25-én 14 óra 45 perc körül otthonukban holtan találtak egy 56 éves férfit és 24 éves fiát. A ház fürdőszobájában a kazán és a vízmelegítő is gázzal működött. A nyomozás jelenlegi adatai szerint a gázkazán meghibásodott és a két férfi szén-monoxid-mérgezésben vesztette életét.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya halált okozó foglalkozás körében elkövetett gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt nyomozást rendelt el és szakértők bevonásával vizsgálja a tragédia körülményeit, a büntetőjogi felelősség kérdését.

Az egyik áldozat a városban mindenki által elismert autószerelő mester Diós József volt, aki hobby szinten űzte a labdarúgást az öregfiúk csapatában.

A fiatalabbik áldozat az autószerelő mester kisebbik fia Diós Kristóf, aki nem csupán a Dévaványai SE igazolt labdarúgója volt, hanem ismert természetfotós is. Idén a Duna Tv Család-Barát Magazin című műsorának stábja készített róla riportot, miután megörökített egy védett eurázsiai hódot.

De sajnos a sportkör elvesztette egyik hű támogatóját és segítőjét is. Erdős Zsolt aki a mérkőzések ideje alatt rendezői feladatokat látott el, tragikus hirtelenséggel vesztette életét.

És végül, de nem utolsó sorban információnk szerint, Csatári Lajos is eltávozott, akit a városban mindenki csak „fagyis” Lajosnak hívott, méltán híres főzött fagylaltja után! Portálunk mélységes megdöbbenéssel fogadatta a tragédiákat, és ezúton is részvétét fejezi ki a hozzátartózóknak.

Híreink