Bombagóllal nyert a DSE az Okány ellen

A mérkőzés jól kezdődött, hiszen már a 4. percben egy bal oldali akció után Kovács Ferenc lőtt szép gólt 1:0. A gól után 3 nagy helyzetet hagytak ki a hazaiak. A 20. percben egy vendég kontra után, az Okányiak rutinos csatára fejelt a bal kapufa mellé kiszorított szögből 1-1- re alakítva az állást!

Az egyenlítő gól után pár perccel egy újabb vendég kontra után, az okányi csatár tisztán kézzel tette maga elé a labdát az összes védőnk megállt várva a sipszóra, a játékvezető viszont nem így gondolta... a balról középre tett labdára az álló védőink között senkitől sem zavartatva 10m-ről a kapuba lőtték a második okányi gólt 1:2.

A 45.perben éppen jókor egy újabb tetszetős támadást újra Kovács Ferenc fejezett be góllal ezzel 2:2-re hozva az állást.

A 2. félidőben nagy fölényben játszottak a hazaiak, és csak idő kérdése volt mikor lövik a következő gólt. Számtalan kihagyott helyzet után, a 67. perben Marton Lajos végzett el szabadrúgást kb. 18 m-re a vendég kaputól. A játékos védhetetlenül tekert a jobb felső sarkba ezzel beállítva a 3:2-es végeredményt.

A meccs utolsó 20 percében a vendégek mindent egy lapra feltéve próbáltak támadni, de a kapura igazi veszélyt nem jelentettek. Ekkor újra többször a DSE-nek voltak helyzetei, de a befejezések a vége felé nem nagyon sikerültek.

Dévaványai SE–Okány KSK 3–2 (2–2)
Dévaványa, 170 néző.
Vezette: Juhász Lajos.
Gólszerző: Kovács F. (4., 45+2.), Marton (68.), ill. Elek (20.), Mező (25.).

Dévaványa: Szász – Pap Á., Szabó E., Bányai, Kovács B., Kisari, Kovács F., Adamecz, Kéki, Papp V., Marton. Csere: Vastagh, Papp K., Gubucz, Szabó P., Barna, Panyik. Edző: Bereczki Árpád. Okány: Kurta – Farkas F., Turcsek Sz., Vincze, Papp B., Hajdú, Szabó A., Kardos, Puporka, Elek, Mező. Csere: Bihari, Kincses, Krucsó, Novák, Szabó B., Gonda, Szilágyi N. Edző: Turcsek Zoltán.

Bereczki Árpád: – A kidolgozott helyzetek alapján megérdemelten nyertünk.

Turcsek Zoltán: – A helyzetek és a mutatott játék alapján nem érdemeltünk vereséget. A szerencsésebb csapat nyert.

Képgaléria 

Híreink