Itthon, és idegenben is győzött a DSE (Videó)

ványaiak számára Mezőberényben egyetlen találat is elegendő volt a pontok begyűjtéséhez, ezzel megtartották stabil előnyüket a Dobozzal szemben. Berényben egyébként támadólag lépett fel a csapat ami jó néhány helyzetet eredményezett, pl. egy Kisari Tibi által szerzett meg nem adott szabályos gólt!

A 2. félidőt góllal kezdte városi gárdánk, Kovács Feri agresszivitásának köszönhetően, aki egy reménytelennek tűnő beadásra úgy ugrott fel, hogy a kapust megzavarva a labda Papp Viktor elé került, aki magabiztosan fejelt az üres kapuba 0-1. A rúgott gól után a kitámadó hazai csapat már nem védekezett annyira fegyelmezetten.

A meccs hátra lévő részében 7-8 100%-os ziccere volt a csapatnak, de sajnos mindet ki is hagyták. A játék kepe alapján teljesen megérdemelten hozta el a DSE a 3 pontot, de a helyzeteket ennél sokkal jobb %-ban kellene értékesíteni a jövőben!

Mezőberényi LE–Dévaványai SE 0–1 (0–0)
Mezőberény, 60 néző.
Vezette: Mezei Máté.
Gólszerző: Papp V. (47.).

Mezőberény: Rau – Tóth J., Kéki, Tóth Cs., Durkó, Kajlik, Kanó, Balogh G., Fazekas, Adamik, Stibán (Drenyovszki). Csere: Balogh L., Hoffmann, Benyovszki J., Buczkó B., Bondár. Edző: Gál András.

Dévaványa: Szász – Szabó E. (Gubucz), Bányai, Szabó P., Kovács B., Papp V. (Barna), Kisari (Pap Á.), Kovács F., Kéki, Adamecz, Marton. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Gál András: – Amíg nem tudunk gólt rúgni, addig nem érünk el sikert.

Bereczki Árpád: – Magunknak tettük nehézzé a mérkőzést a sok kihagyott helyzet miatt, ezért végig izgultunk a meccs folyamán. Elismerésem a csapatnak a küzdeni tudáshoz. Berner Ádám


Dévaványai SE–Békéscsabai MÁV SE 4–1 (0–0)
Dévaványa, 200 néző.
Vezette: Fekete Zoltán.

Dévaványa: Vastagh – Szabó E., Bányai, Szabó P., Kovács B., Papp K., Kisari, Gubucz, Kéki, Panyik, Marton. Csere: Sági, Pap Á., Papp D., Barna. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Békéscsabai MÁV: Zsilinszki – Szilágyi, Bánlaki, Pojendán, Viczián, Mazán, Zsömbörgi, Takács, Avramucz, Laczó, Mihályi. Csere: Gajdács, Nánási, Bánlaki, Szarka, Sipiczki, Petri. Edző: Dohányos Zoltán. Gólszerző: Kisari (49. – 11-esből), Szabó P. (80.), Kisari (84.), Papp D. (87.), ill. Pojendán (70.).

Kéki Csaba csapatkapitány: – A helyzeteink alapján, megérdemelten nyertünk, bár töredékét sikerült kihasználni. Köszönjük a biztatást a lelkes szurkolótáborunknak, akik tizenkettedik játékosként voltak velünk.

Dohányos Zoltán: – Jobb csapat annál a Dévaványa, hogy egy kamu tizenegyessel szerezzen vezetést, ennek ellenére ismét magunkat vertük meg. Sok sikert a Ványának a megye egyben!

Videó: keleten.hu

Híreink