Gáláztak focistáink, visszavonult a kapitány! (Videó)

A hétvégén a DSE utolsó mérkőzése előtt már csak az volt a kérdés hogy sikerül-e veretlenül lehozni hazai pályán a rájátszást, és az egyre nagyobb számú ványai közönség kiszolgálása volt a legfontosabb! A mérkőzés jól kezdődött hamar 3 gólos előnybe került a DSE, de némi rövidzárlat után 3-2-re feljöttek a vendégek!

A hátralévő időben azonban igazi gálamérkőzést teremtettek a ványai játékosok, és szebbnél szebb támadásokat vezetve még 6 góllal terhelték meg a Mezőberény kapuját, amivel kialakult a 9-2-es végeredmény! A mérkőzésen végig szinte csak a gólarány volt a kérdéses, ami még így is talán a vendégekre volt hízelgő! A mérkőzés előtt a DSE visszavonuló kapitányát, Adamecz Istvánt külön is elbúcsúztatták a klub vezetői, illetve a bajnoki aranyérem is átadásra került.

Dévaványai SE–Mezőberényi LE 9–2 (4–2)
Dévaványa, 240 néző.
Vezette: Kocsondi Bálint.
Gólszerző: Kisari (7., 13.), Kovács F. (10., 76.), Szabó E. (29.), Panyik (52., 57.), Papp D. (79.), Papp K. (85.), ill. Pálfi (19.), Fazekas (27. – 11-esből).

Dévaványa: Szász (Sági) – Bányai, Szabó E. (Papp K.), Kovács B., Marton (Gubucz), Kisari, Papp V., Kató, Kéki, Panyik (Papp D.), Szabó P. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Mezőberény: Rau – Tóth J., Kanó, Benyovszki J., Pálfi, Fazekas, Kajlik, Jónás, Durkó, Adamik, Balogh G. Csere: Juhász I., Buczkó T., Bereczki, Buczkó B. Edző: Gál András.

Bereczki Árpád: – Megérdemelt győzelmet arattunk még ilyen arányban is és méltóképpen búcsúztattuk el a visszavonuló csapatkapitányunkat, Adamecz Istvánt. És nyolcvanhét év után elhoztuk Dévaványára a megyei másodosztályú bajnoki címet.

Gál András: – Besegítettünk a bajnokavatásba.

KépgalériaHíreink