Nem kezdte meg a szabadságvesztése letöltését a 26 éves dévaványai férfi, ezért elfogatóparancs után vitték a hűvösre

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2019. június 21-én 6 óra 15 perc körül elfogtak egy dévaványai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot. A 26 éves férfi a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték, írja a keleten.hu.

Jakab Péter: míg idehaza a migránsokkal riogatja az embereket a Fidesz, addig olcsó munkásokat toboroz Belső-Ukrajnából (Videó)

A Jobbik országgyűlési képviselője, Jakab Péter szerint felháborító, hogy miközben folyamatosan bevándorlókkal riogat a kormány, addig szinte megállás nélkül özönlenek be a külföldi vendégmunkások az országba.A Jobbik frakcióvezető-helyettese, Budapesten az egykori Árpád Kórház épülete előtt úgy fogalmazott, hogy a változáshoz "egy óriási kijózanító pofont" kell kapnia a Fidesznek a május 26-ai európai parlamenti választáson a magyar emberektől.

Egy közönséges bejárati ajtónak csináltak sajtótájékoztatót a fideszesek Gyulán!

Az intézmény névadójára emlékezve új bejárati ajtót kapott az Ewoldt Elíz Óvoda Gyulán – írja a Gyulai Hírlap. A 350 ezer forintos fejlesztés átadójának külön sajtótájékoztatót szenteltek, az átadón Mittag Mónika fideszes önkormányzati képviselő, Becseiné Lock Gabriella, Gyula Város Egyesített Óvodájának intézményvezetője és Petrovszki Eszter tagintézmény-vezető is megjelentek.

Híreink