Friss fórumok

  • Persze, hogy kerékpársávot b...nak oda, hiszen a pénz elmegy új városházára.  http://www.devavanya.com/index.php/helyi-hirek/309-260-meter-biztonsagos-es-2-7-km-kevesbe-biztonsagos-kerekparsav-epul-varosunkban

  • Hosszú várakozás után újra megnyílt a Fórum! Mivel a fórummotor új, és még a régi...

Simán hagyták meghalni a Békés megyei tüdőrákos férfit Gábortelepen

Kilenc hónapot kellett várnia egy Gábortelepi 62 éves férfinak arra, hogy diagnosztizált tüdőrákját végre elkezdjék kezelni. Meghalt. Németh Józsefnél tavaly szeptemberben fedeztek fel két daganatot a tüdejében, orvosi kezelést azonban sokáig nem kapott. Vizsgálatról vizsgálatra küldték, ezek között hetek, hónapok teltek el, a rákos sejtek pedig tovább szaporodtak. A kétségbeesett család nyár elején az RTL Klub Házon kívül című műsorát kereste fel, aminek hatására megtáltosodott az egészségügy, és múlt héten Szegeden elvégezték a műtétet. - Későn. Az RTL Klub kedd esti híradójában közölték, hogy a férfi szervezete már nem bírt helyreállni a műtét után, mert a daganatok jócskán megnőttek.

Németh József kilenc hónapig élt abban a tudatban, hogy minden perc számít, mégis, egész életében fizetett társadalombiztosításáért cserébe sem voltak hajlandóak komolyan venni őt, és azonnal elvégezni a szükséges beavatkozásokat. A műsorban megszólaló ügyvéd szerint felelősségre kell vonni azokat, akik a késlekedésben hibásak.

(alfahír.hu)