ImpresszumA Dévaványa Közéleti Lapja tulajdonát képező írások, képek, videók és hanganyagok forrásmegjelöléssel szabadon felhasználhatóak. Bármiféle módosításukhoz a Szerkesztőség írásos beleegyezése szükséges! Tilos a Dévaványa Közéleti Lapja képeit, videóit a további felhasználás során megcsonkítani, illetve a vízjelet bármilyen egyéb módszerrel eltüntetni. Szerkesztőségnek beküldött képeket, a szerkesztőség saját belátása szerint használhatja fel, akár több alkalommal is.

Hozzászólások

1. Felhasználóknak lehetősége van, portálunk bizonyos cikkeihez szöveges hozzászólásokat (Hozzászólás) fűzni, amelyek a többi felhasználó számára is láthatóvá válnak. Hogy melyik cikkekhez van lehetősége a felhasználóknak hozzászólni, azt portálunk, a cikk tartalmát tekintetbe véve, mérlegelés alapján, szabadon határozza meg.

2. A Hozzászólások írására és megjelenítésére portálunk harmadik fél (Disqus) által fejlesztett, üzemeltetett és fenntartott technikai megoldást használ (Disqus Comments Plugin). A Disqus Comments Plugin működéséért, esetleges hibáiért, a hozzászólások elvárt megjelenéséért, az oldal nem vállal semmilyen felelősséget.

3. Portálunk nem biztosítja minden tartalmához a hozzászólás lehetőségét, és egyes cikkeiből szubjektív mérlegelés alapján utólag kikapcsolja a hozzászólásokat lehetővé tevő modult, ezzel eltávolítja a korábban megjelent valamennyi hozzászólást, és megvonja a további hozzászólás lehetőségét.

4. Portálunk a hozzászólásokat szúrópróbaszerűen ellenőrzi és moderálja. A moderálás a Disqus Comment Plugin által biztosított lehetőségek szerint történik. A moderátoroknak lehetősége van a hozzászólások törlésére, illetve a megjelenést is tudják korlátozni.

A jelen szabályok rendelkezéseit súlyosan és/vagy ismétlődően megszegő felhasználói magatartás esetén a moderátorok az adott felhasználó valamennyi, a portál keretén belül közzétett hozzászólásának megjelenését korlátozhatják ugyanilyen módon.

Kapcsolat a szerkesztőséggel: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Médiaigazgatásra vonatkozó szabályzási hatáskörrel rendelkező felügyeleti szerv:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság
1015 Budapest, Ostrom u. 23-25.
Levélcím: 1525. Pf. 75
Tel: (06 1) 457 7100
Fax: (06 1) 356 5520

Megbízott főszerkesztő:
Séllei Zsigmond

Szerkesztők:
Séllei Zsigmond
Erdős Csaba

Fotó:
Ladányi Sándor
Séllei Zsigmond
Erdős Csaba

Tárhelyszolgáltató:
TVN.HU Kft
1145 Budapest
Thököly út 105-107. II/227


© 2008
www.devavanya.com
Minden jog fenntartva!

Híreink