Friss fórumok

  • Persze, hogy kerékpársávot b...nak oda, hiszen a pénz elmegy új városházára.  http://www.devavanya.com/index.php/helyi-hirek/309-260-meter-biztonsagos-es-2-7-km-kevesbe-biztonsagos-kerekparsav-epul-varosunkban

  • Hosszú várakozás után újra megnyílt a Fórum! Mivel a fórummotor új, és még a régi...

Az egész nemzeti oldal az Origón röhög

Vona Gábornak távoznia kell! Ezzel a címmel rittyentett egy irományt a vergődő Origo.hu. Úgy látszik, a nyári uborkaszezon alaposan megviseli az Origo újságíróit is, írja az alfahír. Írtak egy cikket a semmiről, amiből levonták a következtetést, hogy a Jobbik előretöréséhez Vona Gábornak távoznia kéne. Az anyagban nagyjából a következő komoly megállapítások szerepelnek: a Jobbik áprilisban történelmi sikert ért el a tapolcai győzelemmel.

Stabilan a második erő, de még le vannak maradva a Fidesztől. a néppártosodás vitákat generált. a párt támogatottsága az utóbbi fél évben nem változott.

A semmitmondó és több hónapos tényekről Krekó Péter, a Political Capital igazgatója nyilatkozott a portálnak, aki megállapította, hogy a Jobbik áprilisban nagy sikert ért el a tapolcai győzelemmel. a néppártosodás vitákat generálhat, mivel a párt személyi összetétele nem változott.

A Jobbik váltópárttá is előléphetne, ehhez azonban Vona Gábornak távoznia kéne, mert ez a néppártosodás dolog még a nyugati tudósítók szerint sem hiteles. Krékó még azt is elmondta, hogy a Fidesz szerinte nem volt már magas fordulatszámon kovácsbélázni, és megállapította, hogy a Jobbik esetleges sikere a hibáin és az erősségein múlik.

Ja, a cikket az URL szerint 4 nappal ezelőtt írták, de csak most élesítették. Ez a vezércikk. Megértem, tényleg nehéz az uborkaszezon a hírportáloknak. A leírtakkal kapcsolatban nem kerestük meg Vona Gábort, hogy megkérdezzük a véleményét.


alfahír.hu nyomán