Friss fórumok

  • Persze, hogy kerékpársávot b...nak oda, hiszen a pénz elmegy új városházára.  http://www.devavanya.com/index.php/helyi-hirek/309-260-meter-biztonsagos-es-2-7-km-kevesbe-biztonsagos-kerekparsav-epul-varosunkban

  • Hosszú várakozás után újra megnyílt a Fórum! Mivel a fórummotor új, és még a régi...

Eltűnt gyereket keresnek Köröstarcsánál

A fiú a köröstarcsai kishajó-kikötőben tűnt el szerda délután, a rendőrség jelentős erőkkel keresi, írja a Beol.hu. Szerdán 17 óra 5 perckor érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy eltűnt egy 15 éves fiú a köröstarcsai kishajó-kikötőben. A rendőrség jelentős erőkkel kereste, keresi most is az eltűnt gyermeket.

Labdáért úszott be?

Egy olvasónk szerint, akitől szerdán késő éjjel kaptunk levelet, a fiú a labdájáért ment be a Körösbe, majd pár pillanat múlva segítségért kiáltott. A parton lévők közül egy férfi beúszott érte, akinek sikerült megragadnia, de kicsúszott a kezéből, a fiú pedig elmerült.

Frissítés:

Csütörtökön délután megtalálták annak a 15 éves fiúnak a holttestét, aki még szerdán merült el a Körösben, Köröstarcsánál. A Beol.hu portál szerint, a szeghalmi hivatásos tűzoltók kishajóval és búvárokkal együtt keresték a gyermeket, munkájukat a köröstarcsai önkéntes tűzoltóság is segítette. A fiú holttestét csütörtökön nem sokkal 13 óra előtt találták meg.

(Beol.hu)