Friss fórumok

  • Persze, hogy kerékpársávot b...nak oda, hiszen a pénz elmegy új városházára.  http://www.devavanya.com/index.php/helyi-hirek/309-260-meter-biztonsagos-es-2-7-km-kevesbe-biztonsagos-kerekparsav-epul-varosunkban

  • Hosszú várakozás után újra megnyílt a Fórum! Mivel a fórummotor új, és még a régi...

Letartóztatták a Jackass állatvédő sztárját (Videó)

Letartóztatta a Los Angeles-i rendőrség Stephen Glover állatjogi aktivistát, a Jackass tévésorozat sztárját, aki Hollywoodban felmászott egy harminc méter magas darura, hogy tiltakozzon a SeaWorld vízi látványpark ellen. A hatóságok szerint a 41 éves sztár, művésznevén Steve-O egy építkezésen mászott fel a darura. A riasztásra tucatnyi mentőegység érkezett a helyszínre. Michael Ling rendőrhadnagy elmondta: mikor a színész a daru csúcsára ért, útjára bocsátott egy nagy kardszárnyúdelfin-alakú léggömböt, amelyen egy felirat ítélte el a SeaWorldöt. Glover végül segítség nélkül mászott le a daruról, és a helyszínen őrizetbe vették.

Ling szerint azért vonult ki több mentő és tűzoltóautó, mert nem volt biztos, hogy vajon szükség lesz-e mentésre. A tűzoltók mindenesetre egy felfújható matracot is előkészítettek, hogy felfogja a színészt, ha leesne.