Újabb bizonyíték, hogy mindig is a Fideszesek voltak a Soros-bérencek!

És még ők mondják valakire, hogy Soros-bérenc![/caption] Soros fél évre Amerikába vitte a kis Szijjártó Pétert! A győri gimnazista úgy gondolta, a milliárdos alapítványában nyugodtan megbízhat. Kortörténeti dokumentumra bukkant a 444.hu a Twitteren osztották meg egy 1995-ös győri újság cikkét, ami arról szól, hogy Szijjártó Péter, a győri Czuczor Gergely Bencés Gimnázium harmadikos tanulója kijutott Amerikába a Soros Alapítvány pályázatával.

A cikk annak köszönhetően bukkant fel, hogy egy édesanya a fia születésének napján eltette az aznapi újságot. Akkor még nem sejthette, hogy Magyarország külügyminisztere lesz a gimnazista, akit tucatnyi magyar diákkal együtt 1500 jelentkező közül választottak ki, hogy a Soros Alapítvány támogatásával fél évet az Egyesült Államokban töltsenek.

Szorongás nélkül vágtam neki az útnak, úgy gondoltam, a Soros Alapítványban nyugodtan megbízhatok.

– mondta Szijjártó, aki a repülőjegy, a biztosítás és az ösztöndíj mellé heti 75 dollár zsebpénzt is kapott attól a Soros Györgytől, akivel most a magyarokat riogatja. Hiába, a Fideszeseknél nagyobb köpönyegforgatót nem hordott még a föld a hátán.

Híreink