Bucsáról is elhozta a három pontot a DSE

Fotó: Papp Sándor

A mérkőzést jól kezdte csapatunk de hamar kiderült hogy egy rendkívül motivált agresszív hazai csapat lesz az ellenfelünk aki ellen nehéz lesz begyűjteni a 3 pontot. A mérkőzés első 45 percében nagy fölényben játszottunk 3 nagy helyzetet kidolgoztunk amit sajnos ki is hagytuk viszont az figyelmeztető volt, hogy a veszély benne volt a Bucsai csapat kontráiban!

A második félidőben is kezdeményezően játszottunk jöttek is a helyzetek hamar sikerült is gólt lőni Kisari Tibi adta középre ahol Kovács Feri érkezett és a kapuba fejelt a gólunk után nyíltabb lett a hazai csapat ami azt eredményezte hogy több alkalommal meleg pillanatok voltak a kapunk előtt, de ekkor már támadóinknak több helye volt és 5-6 100%-os helyzetet ki is alakítottunk amiket sajnos ki is hagytunk.

A sok kihagyott helyzet miatt végig izgalmas volt a mérkőzés! A 85. percben újabb 100%-ziccerben lépett ki Kovács Feri amikor is egy hazai védő rosszul csúszott be tiszta büntető volt amit a játékvezető jogosan be is fújt. A büntetőt a sértett váltotta gólra magabiztosan 0-2. A mérkőzés összképe alapján megérdemelte a győzelmet csapatunk de ezen a délutánon túl sokat hibáztunk támadásban a hazai kapu előtt és túl sokat hibáztunk védekezésben a saját kapunk előtt is, nyilatkozta portálunknak Bereczki Árpád vezetőedző.


Híreink