Friss fórumok

  • Persze, hogy kerékpársávot b...nak oda, hiszen a pénz elmegy új városházára.  http://www.devavanya.com/index.php/helyi-hirek/309-260-meter-biztonsagos-es-2-7-km-kevesbe-biztonsagos-kerekparsav-epul-varosunkban

  • Hosszú várakozás után újra megnyílt a Fórum! Mivel a fórummotor új, és még a régi...

A liberálisok figyelmébe: Egy afrikai "menekült" akart késelni a bicskei Tescóban

Egy afrikai "menekült" támadt késsel a biztonságiakra a bicskei Tescóban. Tegnap 17 óra körül súlyos incidens történt a bicskei Tesco hipermarketben: egy afrikai "menekült" kést rántott a biztonsági őrök láttán, akik ellenőrizni szerették volna a gyanúsan viselkedő menedékkérőt. A helyszínre nagy erőkkel kivonuló rendőrök az agresszív külföldit megbilincselték, és a Bicskei Rendőrkapitányságra előállították – értesült a Privát Kopó. Szerdán délután gyanússá vált a bicskei Tesco áruház biztonsági szolgálatának egy férfi, akit ellenőrzés alá kívántak vonni. Az afrikai "menekült" – a közelben található menekülttábor lakója – erre a ruházatából előrántott egy kb. 20 centiméter pengéjű kést, amivel hadonászni kezdett, szúró mozdulatokat tett a vele szemben fellépni kívánó biztonsági emberek irányába.

Úgy tudni, az eset közvetlen közelében tartózkodott egy állapotos hölgy is. A helyszínre érkező rendőrök megbilincselték, és a városi rendőrkapitányságra előállították a garázda menedékkérőt. Az incidensről a rendőrség a cikk megjelenéséig nem adott ki közleményt. A Privát Kopó úgy értesült, hogy az 1-es főút bicskei szakaszán, a menekülttábor közelében kialakított körforgalomnál rendszeresen csapatokba verődött "menekültek" zaklatják – egyre agresszívabban – az autójukkal lassító gépkocsivezetőket: a járművek ablakán bekopogva pénzt kérnek, mivel – állításuk szerint – "éheznek". Ezzel szemben a valóság az, hogy a menekülttáborban elszállásolt személyek számára napi többszöri ingyenes étkezést, valamint több ezer forint "költőpénzt" biztosítanak.

(privatkopo.hu nyomán)