Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Március 18.
Vasárnap, Sándor és Ede napja van.Főoldal arrow Hírek arrow Impresszum
ImpresszumA Dévaványa Közéleti Lapja tulajdonát képező írások, képek, videók és hanganyagok forrásmegjelöléssel szabadon felhasználhatóak. Bármiféle módosításukhoz a Szerkesztőség írásos beleegyezése szükséges! Tilos a Dévaványa Közéleti Lapja képeit, videóit a további felhasználás során megcsonkítani, illetve a vízjelet bármilyen egyéb módszerrel eltüntetni.

Hozzászólások

1. Felhasználóknak lehetősége van, portálunk bizonyos cikkeihez szöveges hozzászólásokat (Hozzászólás) fűzni, amelyek a többi felhasználó számára is láthatóvá válnak. Hogy melyik cikkekhez van lehetősége a felhasználóknak hozzászólni, azt portálunk, a cikk tartalmát tekintetbe véve, mérlegelés alapján, szabadon határozza meg.

Hozzászólások írására és megjelenítésére portálunk harmadik fél (Disqus) által fejlesztett, üzemeltetett és fenntartott technikai megoldást használ (Disqus Plugin). A Disqus Plugin működéséért, esetleges hibáiért, a hozzászólások elvárt megjelenéséért, az oldal nem vállal semmilyen felelősséget.

3. Portálunk nem biztosítja minden tartalmához a hozzászólás lehetőségét, és egyes cikkeiből szubjektív mérlegelés alapján utólag kikapcsolja a hozzászólásokat lehetővé tevő modult, ezzel eltávolítja a korábban megjelent valamennyi hozzászólást, és megvonja a további hozzászólás lehetőségét.

4. Portálunk a hozzászólásokat szúrópróbaszerűen ellenőrzi és moderálja. A moderálás a Disqus Comment Plugin által biztosított lehetőségek szerint történik. A moderátoroknak lehetősége van a hozzászólások törlésére, illetve a megjelenést is tudják korlátozni.

A jelen szabályok rendelkezéseit súlyosan és/vagy ismétlődően megszegő felhasználói magatartás esetén a moderátorok az adott felhasználó valamennyi, a portál keretén belül közzétett hozzászólásának megjelenését korlátozhatják ugyanilyen módon.

A szerkesztőséggel, ITT léphet kapcsolatba.

Megbízott főszerkesztő:
Séllei Zsigmond

Online munkatársak:

Kiss Zoltán

Tárhelyszolgáltató:
TVN.HU Kft
1145 Budapest
Thököly út 105-107. II/227


© 2008
www.devavanya.com
Minden jog fenntartva!

 
Advertisement

            

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!