Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Február 18.
Vasárnap, Bernadett napja van.

Főoldal arrow Hírek arrow Összefogott a Fidesz és az MSZP a jobbikos bérunió ellen
Összefogott a Fidesz és az MSZP a jobbikos bérunió ellen
2017. August 09.

Példa képUjhelyi István, a Magyar Szocialista Párt alelnöke tegnapi sajtótájékoztatóján a Jobbik által indított Bérunió Európai Polgári Kezdeményezés ellen foglalt állást. Ezzel újabb tanúbizonyságát adta annak, hogy az identitásválságba került MSZP nemcsak jövőképpel és programmal nem rendelkezik, de már a szociális elkötelezettség és baloldali értékrend látszatát sem tudja és nem is akarja fenntartani, inkább a Fidesz jóindulatát keresi. Az Európai Bizottság által május 22-én elfogadott béruniós kezdeményezés elutasításával a szocialisták a Fidesz mellé álltak annak a velejéig korrupt politikai és gazdasági rendszernek a kiépítésében, mely elől már magyar fiatalok százezrei menekültek külföldre vagy tervezik az ország elhagyását.

Az MSZP reakciója persze érthető annak fényében, hogy az elmúlt három évtizedben a Fidesz mellett a szocialista kormányok is felelőssé tehetők azért, hogy a magyar életszínvonal az ígéretekkel ellentétben nem felzárkózott, hanem eltávolodott a nyugati normáktól. A Jobbik sajnálattal veszi tudomásul, hogy a rendszerváltást kisiklató Fidesz és MSZP továbbra is úgy tesz, mintha az elvándorolt százezrek, a szétszakított családok, a létbizonytalanságban élők, elszegényedettek és eladósodottak tömegei nem léteznének, írja Gyöngyösi Márton közleményét a keleten.hu

Béruniós kezdeményezésével a Jobbik az uniót gátlástalanul kiszolgáló szocialistákkal és az öncélú harcokat folytató Fidesszel szemben a magyar emberek érdekeiért, egy igazságosabb, új Európáért dolgozik, melyben megteremthetjük annak a feltételeit, hogy a magyar emberek saját hazájukban boldogulhassanak. Célunk erkölcsileg igazságos, gazdaságilag hasznos, jogilag pedig megvalósítható – ahogy arra már volt példa az unió történelmében.

Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!