Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Február 18.
Vasárnap, Bernadett napja van.

Főoldal arrow Hírek arrow Ittasan, jogosítvány nélkül vitte el az autót egy férfi városunkban
Ittasan, jogosítvány nélkül vitte el az autót egy férfi városunkban
2017. September 28.

 A tulajdonos engedélye nélkül vitt el egy autót egy férfi városunkban. Jogosítványa nem volt, ráadásul ittasan ült volán mögé. Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy férfit 2017. szeptember 2-án, 18 óra 45 perc körül Dévaványán, írja a Keleten.hu megyei hírportál. A férfi, akinek soha nem volt jogosítványa, ismerőse autójával volt. Kiderült, hogy a kocsit a tulajdonos engedélye nélkül vitte el, mert nem akart hazáig gyalogolni abból az italmérőből, ahol több pohár sört megivott.

Tudta, hogy ismerőse úgy szokta leállítani az autóját a háza előtt, hogy benne hagyja az indítókulcsot. Beleült a kocsiba, elindult, de a rendőrök néhány utcával arrébb leállították. A Szarvasi Rendőrkapitányság engedély nélküli vezetés szabálysértés, járművezetés ittas állapotban vétség és jármű önkényes elvétele bűntett miatt indított ellene eljárást.

A bűncselekmények miatt elrendelt nyomozást a rendőrség 2017. szeptember 27-én lezárta, és a büntetőeljárás iratait a gyanúsított ellen vádemelési javaslattal továbbította a Szarvasi Járási Ügyészségre, tájékoztatta a hírportált, Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Advertisement

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!