Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Március 18.
Vasárnap, Sándor és Ede napja van.Főoldal arrow Hírek arrow Gajdos Attila: Miért, csak ennyit bír egy híd? Ne zárják el Dévaványát és Gyomaendrődöt
Gajdos Attila: Miért, csak ennyit bír egy híd? Ne zárják el Dévaványát és Gyomaendrődöt
2017. November 13.

Példa képCsütörtökön a Megyegyűlésen téma volt a közutak állapota, írja közösségi oldalán Gajdos Attila a Jobbik képviselője. Az orosházi, szentesi utak kritikán aluli állapotban vannak , elmondtam szarvasiak azzal kerestek meg, hogy tüntetni is készek, ha nem javul a helyzet. Főként az M44 építése tesz most kárt az amúgy is kritikus állapotban lévő utakban. Felmerült a gyomai híd kérdése, 10 éve javították, most megint kell. Miért, csak ennyit bír egy híd?

Ne zárják el Dévaványát és Gyomaendrődöt, a köztük lévő út amúgy is már szinte járhatatlan, építsenek pontonhidat a felújítás idejére, ha az drágább is lesz. A beszámolót nem fogadtuk, fogodtam el. Ja és felmerült, hogy honnan vegyen az állam több száz milliárdot a megyei utak felújítására? Hát a gépjárművek után befizetett töménytelen adóból pl.vagy az évi 1000 milliárdos korrupciós kárból vagy nem kéne Vietnámban kórházat építeni, itthon meg 15 milliárdért stadiont, amíg ez a helyzet, írja bejegyzésében a képviselő.

Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Advertisement

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!