Főoldal Hírek Apróhirdetések Hasznos Fórum Archívum Időjárás Webkamera Kapcsolat

Ma 2018. Március 18.
Vasárnap, Sándor és Ede napja van.Főoldal arrow Hírek arrow A hódmezővásárhelyi vereség után, városunkban is fáraszthatja az embereket a Fidesz
A hódmezővásárhelyi vereség után, városunkban is fáraszthatja az embereket a Fidesz
2018. February 26.

Példa képA 24.hu információi szerint a vasárnapi, súlyos vereség után másnap utcára rendelték a Fidesz-aktivistákat. A lap azt írja, hogy a választókerületi szervezetek a helyi kampányfőnökökön keresztül a pártközpontból kaptak ukázt, mely szerint a kampányban közreműködő aktivisták azonnal kezdjenek el dolgozni.

Feladataik:

- a párt megjelenítése az utcán standokkal

- az aláírásgyűjtés felpörgetése a Fideszt támogató nyilatkozatokkal
 
A támogatói nyilatkozatoktól azt várják, hogy aki ezt aláírta, nagyobb valószínűséggel megy el a kormánypártokra szavazni április 8-án, mert magukat elkötelező ígéretet tettek.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

A 24.hu forrásai szerint a Fidesz vezetését és az aktivistákat is váratlanul érte a hódmezővásárhelyi vereség. Márki-Zay Pétert az utolsó pillanatig sem tartották igazán esélyesnek. Erre rátettek a közvélemény-kutatási adatok is, a Fideszben eluralkodhatott a meggyőződés, hogy a kampánnyal simán meglesz a kétharmad. Hódmezővásárhely viszont bebizonyította, hogy széleskörű ellenzéki összefogással a legerősebb körzetekben is legyőzhető a Fidesz.

Forrás: Alfahír.hu

Oszd meg, hogy többen tudjanak róla!
Facebook Google+ Twitter Messenger Whatsapp Viber
 
Advertisement

            

Bejelentkezés


Elfelejtett jelszó?
Még nincs azonosítód? Regisztrálj

 

Impresszum © 2006-2017 www.devavanya.com Minden jog fenntartva! Írjon nekünk!