A FIDESZ és az Orbán-kormány, kiírtaná a vasútközlekedést városunkból

A kommunisták már megszüntették a kisújszállási vonalat, a még kártékonyabb Orbán-kormány most teljesen kiirtaná a vasútközlekedést városunkból.

Ismét nekirugaszkodik a vidékromboló Orbán-kormány a vasútvonalak bezárásának. Míg Orbán Viktor miniszterelnöknek Hatvanpusztán minden luxus megépült, addig az emberektől elveszi a fideszes diktátor a közlekedési lehetőségeket

– írja a keleten.hu megyei oldal.

Kuhár Bence vasúttal foglalkozó blogger, aki nemrég forgatott városunkban a vasútról egy kis filmet, egy újabb videójában egy bizalmas információra hivatkozva elmondta, hogy a szeptembertől tervezett fideszes vasútbezárások Békés megyét is érintené, méghozzá a 127-es vonalat azaz a Gyoma-Dévaványa-Szeghalom vasútvonalat.

Természetesen a fideszes potentátok és a kormány talpnyalói ilyenkor mindent tagadnak, majd mint ilyenkor szokott lenni a kihasználtságra hivatkoznak. Az autóbusz felé terelnék a tömegközlekedést, holott Békés megyében az Orbán-kormány szintén alig költ többet a semminél. Sajnos tisztán látszik, hogy az Orbán-kormány az egyszerű embereket még jobban akarja ellehetetleníteni illetve még jobban a nyomorba dönteni. Mikor a Bajnai-kormány Kóka János vezetésével ezt a vonalat is be akarta zárni, sok helyi fideszes tüntetett a vasútbezárás ellen.

Vajon most is tüntetni fognak?