Az év utolsó mérkőzését is győzelemmel hozták le labdarúgóink

Az év utolsó mérkőzése nehéznek ígérkezett a jó formába lévő Doboz ellen!

A meccset a kezdettől irányította a DSE, és ez a 24. perben góllá is érett, ahol is Szabó Erik lőtte ki a jobb alsó sarkot 1-0.

A gól után két percre újra Szabó Erik talált be egy szép akció után. 2-0. A félidő végén, a vendégek szépítettek egy távoli lövéssel 2-1.


A második félidőben számtalan helyzetet kihagyott a ványai csapat, majd a 76. percben sikerült a harmadik gólt is megszerezni a hazaiaknak Kéki Csaba révén 3-1.

A gól után a vendégek újra visszajöttek 1 gólra a 85.percben egy kapás lövéssel, amivel kialakult a 3-2-es végeredmény. A mérkőzés jó iramban és sportszerű keretek között zajlott, ahol Bereczki Árpád csapata végig kézben tartotta a mérkőzést és megérdemelten nyert!

Megye II. osztály, A-csoport, 15. forduló

Dévaványai SE–Dobozi SE 3–2 (2–1)
Dévaványa, 120 néző
Vezette: Jakab József.
Gólszerző: Szabó E. (25., 28.), Kéki (67.), ill. Kopács (45.), Grósz (85.).

Dévaványa: Szász – Pap Á., Váradi (Meidinger), Kovács B., Kovács F. (Szalai), Szabó E. (Gubucz), Kéki, Marton, Papp K., Nagy Z., Panyik (Juhász P.). Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Doboz: Bócsik – Balog Zs., Lukucz I., Váczi J., Grósz, Váczi S. (Balogh Á.), Barcsay, Szigeti, Kopács, Rácz Gy., Sárközi. Játékos-edző: Balog Zsolt.

Kéki Csaba csapatkapitány: – A csapat maximálisan betartotta az edző által kért utasításokat, sajnos viszont a helyzetkihasználással ma is hadilábon álltunk, amivel meccsben tartottuk az ellenfelet. Köszönjük az egész éves szurkolást, és a sok biztatást a közönségüknek. Jó pihenést mindenkinek.

Balog Zsolt: – Az osztály színvonalát meghaladó mérkőzésen kis szerencsével pontot is rabolhattunk volna, a jó erőkből álló Ványa otthonában! Jó pihenést kívánok mindenkinek!

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba