Az utólsó percekben vesztett a Békéscsaba 1912 (Videó)

A Békéscsaba kezdett jobban a rekkenő hőségben rendezett összecsapáson és kevesebb mint negyedóra játék után a vezetést is megszerezte. Nem sokkal később a hajdúságiak jószerivel első lehetőségüket gólra váltották, majd kiegyenlítetté vált a játék. Akadt helyzet mindkét oldalon, de amíg a hazaiak ismét betaláltak, addig a vendégek ziccerénél egy védőnek a gólvonalon sikerült mentenie.

A folytatásban az újonc együttes futballozott veszélyesebben, mégis sikerült másodszor is egyenlítenie a Debrecennek a csereként pár perccel korábban beállt Tisza egyéni akciója révén. Ezt követően egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán, mindkét csapat előtt adódtak lehetőségek, végül a Debrecen örülhetett, mert egy szerencsés találattal – a kapufáról Bényeire pattant a labda és így jutott a hálóba – elvitte a három pontot Békéscsabáról.

(MTI)

Békéscsaba 1912 Előre–Debreceni VSC-TEVA 2–3 (2–1)

Békéscsaba, 3700 néző
Vezette: Pintér Csaba (Erős Gábor, Király Krisztián).

Békéscsaba: Mursits – Bényei, Koszó, Balog Zs., Laczkó – Spitzmüller, Borbély – Birtalan (Fehér, 89.), Korudzsiev, Viczián (Oláh, 65.) – Szilágyi (Punosevac, 75.). Vezetőedző: Szilágyi Péter.

Debrecen: Verpecz – Nagy Z., Máté, Morozov, Korhut – Horváth Zs. (Castillon, 46.), Varga J., Zsidai (Tisza, 66.), Bódi – Szécsi (Sós, 79.), Balogh N. Vezetőedző: Kondás Elemér.

Gólszerző: Laczkó (13.), Viczián (36.), ill. Nagy Z. (19.), Tisza (68.), Bényei (öngól, 92.).

Sárga lap: Viczián (60.), Borbély (70.), Punosevac (85.), Balog Zs. (91.).

https://www.youtube.com/watch?v=UVYUhBQiEL8