Dr Ágoston Sándor városi képviselő, tovább küzd a Dévaványai Sportcsarnokért!

Ugyan már régóta nyugdíjas, de minden tőle telhetőt igyekszik megtenni a diákok érdekében még így is. Mint azt több médium is megírta, szombat délután a Parlament elé vonultak a pedagógus szakszervezetek, miután a megadott határidőig a kormánnyal zajlott tárgyalások egyáltalán nem vezettek eredményre.

Mint ismert, a pedagógusok a Magyar Közoktatás Napjáig adtak időt arra, hogy teljesítse a követeléseiket a kormány. Azonban a kormány érdemi válasz helyett azzal vádolta meg a szakszervezeteket, hogy az ellenzék és a Soros-hálózat politikai céljait szolgálják.

Dr Ágoston Sándor városi képviselő saját költségen elkészített transzparensen tiltakozott Budapesten a kormány oktatáspolitikája ellen. A képviselő szerint botrányos, hogy míg Orbán Viktor miniszterelnök falujában (Felcsút) az adófizetők pénzén több mint 5 milliárdot költöttek egy olyan csapat stadionjára, melyben alig vannak nézők, és fociakadémia lévén, vásárolt játékosokkal töltik ki a mesterségesen kreált csapatot, addig városunk ilyen igényét meg sem hallgatják az illetékesek.

Gyomaendrődön több mint 30 éve megépült már

Mint ismert, Dévaványa városában nincs egy olyan többfunkciós sportcsarnok, ahol nagyobb sportrendezvényeket lehetne megtartani, pedig igény bőven lenne rá. Arról nem is beszélve, hogy a város női NB II-es futsál csapata, a szomszédos Gyomaendrődre kényszerül. Itt megjegyeznénk, hogy a szomszéd városban, több mint 30 éve megépült a sportcsarnok.