Győzelem a Vésztő otthonában

A szombati játéknapon a DSE felnőtt csapata, a Vésztői SE otthonában vendégeskedett, ahol ha szorosan is, de végül megnyerte az összecsapást.

A mérkőzést irreális talajon játszották a csapatok, amit a DSE kezdett jobban, de a Vésztőiek egy rosszul sikerült lövés utáni lecsorgó labdából megszerezték a vezetést! A kapott gól után sorra alakította ki a DSE a helyzeteket, és a 20. illetve a 42. percben Kovács Ferencz fejes góljaival meg is fordította a meccset a DSE! A félidő végén Kéki Csaba is gólt szerzett, amivel 3-1 es vezetéssel mehettek a szünetre!

A második félidőt ziccerekkel kezdték a vendégek, de ezek rendre kimaradtak. Majd a frissen beállt Feke Balázs szedett össze hamarjában 2 sárgát + büntetőt, amit be is lőttek a hazaiak. 2-3. A meccs hátralévő részében kontrára játszottak a ványaiak, amiből több nagy helyzetet is kialakítottak! Az utolsó pár percben, a hazaiak is kihagytak több nagy lehetőséget. Összességében megérdemelten nyerte a meccset a DSE, de a sok kihagyott helyzet, ill. a felesleges kiállítással megnehezítette a saját dolgát a csapat, ami a végén majdnem megbosszulta magát!

Megye II. osztály, A-csoport, 14. forduló

Vésztői SE–Dévaványai SE 2–3 (1–3)
Vésztő, Zsebengő utcai városi sporttelep 90 néző
Vezette: Zahorán János
Gólszerző: Bak (11.), Pap Zs. (65. – 11-esből), ill. Kovács F. (20., 42.), Kéki (45.).
Sárga lap: Kádár 8., Bak 29., Szabó 38., Lázár 88. ill. Marton 55.
Piros lap: Feke (65.).

Vésztő: Dobozi – Lázár T., Szabó R., Szabó S., Bak, Balázs, Konyecsni, Fazekas R., Hrabovszki, Kádár, Pap Zs. Csere: Kovács L., Nagy R. Edző: Szabó Sándor.

Dévaványa: Szász – Szitás (Feke), Pap Á., Meidinger, Bányai, Kovács F., Szabó E. (Juhász P.), Kéki, Marton, Papp K., Gubucz (Panyik). Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Szabó Sándor: – Ha ezt a teljesítményt nem az élmezőny ellen nyújtottuk volna, nem itt állnánk a tabellán. A második félidőben nyerhettünk volna, mert a kilencvenedik percben két nagy helyzetet hibáztunk el.

Bereczki Árpád: – A kiállításig el kellett volna döntenünk a mérkőzést, sajnos megint túl sok helyzetet puskáztunk el, ami a végén majdnem megbosszulta magát. A fontos három pontot megszereztük, ami a célunk volt!

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba