Hiába nyert a Gyulai TFC, búcsúzóul szétrúgták az ajtót

Gyulai győzelemmel kezdődött szombaton a hivatalos megyei labdarúgószezon. A fürdővárosiak a Magyar Kupa megyei első selejtező fordulója keretében városunk csapata ellen vívták ki a továbbjutást.

A megye II. osztály Északi csoportjának bajnoka elsősorban a védekezésre rendezkedett be, mert a nyáron megerősödő fürdővárosiak esélyeshez méltó módon, kezdettől dominálták a játékot. Szűk negyedórányi játék után a visszatérő Pilán talált be, majd nem sokkal a lefújás előtt Bozsó büntetőből állította be a félidei eredményt.


Szünet után is a vendégek játszottak mezőnyfölényben, Bozsó Milán második találatával bebiztosították maguknak a győzelmet, ezért is volt némileg érthetetlen a végjátékban mutatott keménykedésük, amikor három sárga lapot is begyűjtöttek.

Információnk szerint, a Gyulai TFC csapatának egy tagja a lefújást követően, nem tudni miért, de szétrúgta az egyik ajtót.

Vasárnap 17.30 órától az első fordulóra kisorsolt második találkozót vívják Tótkomlóson, ahol a vendég az Orosházi MTK-ULE 1913 együttese lesz.

Magyar Kupa, 1. forduló

Dévaványai SE–Gyulai TFC 0–3 (0–2)
Dévaványa, 140 néző.
Vezette: Mezei Máté
Gólszerző: Pilán (12.), Bozsó (42. – 11-esből, 62.).

Dévaványa: Szász – Kéki, Takács, Marton, Váradi – Juhász (Feke), Bányai, Szabó E., Panyik (Papp D.) – Papp V. (Papp K.) – Kovács F. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Gyula: Kajári – Zsömbörgi, Szabó Cs., Nagy S., Kukla Zs. – Radics (Bojtos) – Czirok, Repisky, Nagy G., Pilán (Rácz M.) – Bozsó (Barthalos). Edző: Berényi Tibor.

Képgaléria