Győzelem a szezon utolsó mérkőzésén

A szomszédos Körösladány városában játszotta a szezon utolsó mérkőzését városunk labdarúgó csapata.

Már az első percekben helyzetet alakított ki a Dévaványa, Juhász Dániel lépett ki a védője mellett, ám lövését a hazaiak kapusa hárította. A 16. percben 11-eshez jutottak a hazaiak, de Krisán Krisztián hatalmas bravúrral hárította a büntetőt. Pár perccel később ismét a DSE kapus brillírozott, hiszen Laksteter Jován lövését hárította ismét bravúrosan.

A 25. percben szép támadást vezettek a vendégek, a hazaiak egyik védője elcsúszott, az első lövést a kapus még hárította de a kipattanó labdát Kéki Csaba vágta a hálóba. (0-1) Hét perccel később, ismét Kéki Csaba villantott, egy felívelt labdát vett maga elé majd a kapus mellett lőtte a hálóba a labdát.
(0-2)

A szünet után kicsit alábbhagyott a tempó mindkét fél részéről. A 73. percben ismét tizenegyest kaptak a vendégek, melyet Bakos József végzett el eredményesen (1-2) A végén a 91. percben egy kapufáról lecsorgó labdát Kovács Ferencz nagy erővel vágott a hazaiak hálójába beállítva így a végeredményt. (1-3)

Körösladány MSK–Dévaványai SE 1–3 (0–2)
Körösladány 300 néző
Vezette: Zahorán
Gólszerző: Bakos J.(72. – 11-esből), ill. Kéki Cs.(25., 32.), Kovács F. (91.). Kiállítva: Kádár (59.), Kristóf (84.)

Körösladány: Vastagh – Viczián, Telek, Novák, Kukla, Kádár, Kristóf, Gilik, Bagdi, Bakos, Laksteter. Csere: Kiss S., Papp II. M., Kovács D. Edző: Somogyi János

Dévaványa: Krisán K. – Szalai B., Séllei L., Pálfi J., Bakó B., Somogyi T., Adamecz I., Kéki Cs., Juhász D., Ernyes R., Molnár J. Csere: Szász D., Nagy Z., Diós K., Kovács F., Pelyva Z.. Edző: Tagai Attila

Somogyi János: – Sajnos a bajnokság végére elfogytunk, de nem csak létszámban, hanem koncentrálásban, fegyelemben és fejben is.

Tagai Attila: – Nagyon akartuk ezt a győzelmet, mert szépen szerettük volna zárni a balszerencsésen sikerült tavaszunkat. Igazi szomszédvári rangadón, ha szerencsével is, de megérdemelten nyertünk.

Az ifjúsági mérkőzés végeredménye: 5–1