Így látta a tavaszi szezont Ernyes Róbert labdarúgónk

Portálunk a holtszezonban megpróbál városunk labdarúgóinak kicsit több figyelmet fordítani. A következőkben Ernyes Róbert-el készített interjút a klub saját honlapja. – Hogyan értékeled a teljesítményedet a tavalyi szezonban? – Nem teljes mértékben vagyok magammal megelégedve, ősszel a szezon második felére lendültem formába, tavasszal pedig, szinte végig sérült voltam. – Legkedvesebb meccs, és legrosszabb mérkőzés számodra? – A legkedvesebb meccsem az összes olyan meccs amin győzni tudtunk. A legrosszabbak a Tótkomlósi és a Kondoroson lejátszott meccs ahol az utolsó pillanatban elvesztett pont.

– Hogyan értékeled a csapat 10. helyét, illetve az egész szezont?

– Szerintem erőn felül teljesített a csapat de ha azt őszt nézem és legalább egy hasonló tavaszt tudtunk volna produkálni lehetett volna ez még jobb is de elégedett vagyok személy szerint.

– Mit vársz a csapattól a következő bajnokságban?

– A reális célkitűzés szerintem a bennmaradás a körülményeket ismerve. Miben kellene neked ill. a csapatnak is előre lépnie? A helyzet kihasználáson mindenképpen javítani kell, nekem is és a csapatnak is és, hogy elkerüljük „hülye” gólokat.

– Mi a véleményed a szurkolók támogatásról akik sem pénzt sem időt nem kímélve támogatták a csapatot?

– A szurkolók támogatottsága a maximális, se időt sem pénzt nem kímélve voltak a csapat mellett az egész szezonban ezúttal is szeretnénk ezt megköszönni.

(devavanyase.gportal.hu)