Indul az East Fest Mezőtúron

East Fest 2012 nyarán hatalmas sikerként robbant be a hazai fesztiváléletbe. A rendezvény a látogatottságát illetően ugyan még családias hangulatú volt, de a hihetetlen mennyiségű pozitív visszajelzésből tisztán látszott, hogy van jövője a fesztiválnak. Ahogy az várható volt, a következő év meg is hozta az áttörést. 2013-ban már sok ezer bulizni vágyó fiatal érkezett Mezőtúrra. A fesztivál iránti érdeklődés olyan meglepően nagy volt, hogy az eredeti kemping az első napon betelt és két pótkempinget is kellett nyitni a szervezőknek. 2014-ben az East Festet már Kelet-Magyarország legnagyobb fesztiváljai között emlegették és a hatalmas érdeklődést látva ez a növekedés 2015-ben tovább folytatódik…

Hogy mi várható 2015-ben? Mindenek előtt plusz egy nap, hiszen 2015-ben már szerdán délután elkezdődik az East Fest és vasárnap hajnalig meg sem áll a buli. Az elmúlt évekhez hasonlóan a Mezőtúri Városi Strandon és a mellette lévő hatalmas ligetben, gyönyörű, parkos környezetben találkozhatnak a fesztiválozók a magyar könnyűzenei élet élvonalbeli előadóival.

Az élőzenei színpad mellett egy hiphop és egy elektronikus zenei helyszínen vonulnak majd fel az adott stílus legnevesebb képviselői. Az említett színpadokon túl egy retro sátor és egy rock after sátor (2015-ben már élő koncertekkel!) is várja majd a nagyérdeműt.

Természetesen napközben sem kell unatkozni, hiszen a strand mellett rengeteg sportolási lehetőség, változatos játékok, Civil Falu, stand up és egyéb előadások teszik tartalmassá a bulit megelőző órákat. Miért pont East Fest? Mind a bérlet, étel vagy ital árak, mind az egyéb szolgáltatások terén az East Fest a mai magyar realitás talaján fog maradni. Ez azt jelenti, hogy egy korsó sör 300 jó magyar forintba fog kerülni és 1000 forint alatti összegből jól tud majd lakni a buliban megfáradt, éhes fesztiválozó.

Ugyanakkor akár program felhozatal, akár a rendezvény nyújtotta szolgáltatások tekintetében kiemelkedő színvonal nyújtására törekednek a szervezők. Kompromisszumok nélkül! Alapvető cél, hogy az East Fest kapuin belépve egy olyan kis világba érkezzenek a látogatók, ami teljes kikapcsolódást nyújt arra a néhány napra és ahonnan azzal a kellemes érzéssel térhetnek majd haza, hogy a lehető legtöbbet kapták a pénzükért.

A fesztivál bérlet továbbra is magában foglalja a szerda-csütörtök-péntek-szombati napokra való belépést, valamint a szerdától vasárnapig tartó ingyenes strandhasználatot és kempingezést. A négynapos kedvezményes bérlet ára elővételben mindössze 7 990 Ft. East Fest „Küldetés”

A szórakoztatás mellett, mintegy „társadalmi küldetésként” az EastFest lehetőséget kíván teremteni a fiatalok számára arra, hogy mindannyiunkat érintő társadalmi kérdésekben előadásokat hallgathassanak meg és értékes gondolatokkal gyarapodjanak.