Interjú Kéki Csabával

– Hogyan értékeled a teljesítményedet a tavalyi szezonban? – A saját teljesítményemmel nem teljesen vagyok elégedett, voltak kitűzött céljaim amiket nem teljesítettem magam felé, és voltak jobb és rosszabb meccseim illetve a sérülésem sem jött jókor sajnos, bár a góljaim és a játékom hozzá segítette a csapatot a bentmaradáshoz, ez azért mindenképpen pozitív. – Legkedvesebb meccs, és legrosszabb mérkőzés számodra? – Legkedvesebb meccs a legelső mérkőzésünk, itthon amikor feljutottunk, mert sikerült 3 gólt is lőnöm és a csapat is nagyon jól játszott a másik kedvencem talán pont a Körösladányi utolsó forduló mert a szomszédvári rangadóknak mindig van egy különleges varázsa amin sikerül szintén megint jól játszanom és a csapat is nagyon jó volt ezért nyertünk.

– Hogyan értékeled a csapat 10. helyét, ill. az egész szezont?

– A 10.-ik hely szerintem teljesen reális bár ha oda figyelünk és mindenki belead mindent és megtesz a lehetőségei szerint előrébb is végezhettünk volna.a szezon első fele nagyon jóra sikerült de sajnos a második felére elhittük hogy bent maradhatunk ha csak felmegyünk a pályára aminek meg is lett az eredménye.

– Mit vársz a csapattól a következő bajnokságban?

– .Szeretném ha megint bent maradnánk, valahol a 8-10-ik hely között megelégednék a csapattal és szerintem ezzel mindenki így van de ahoz, hogy oda érjünk sok mindenen változtatnunk kell hozzá állásban.

– Miben kellene neked illetve a csapatnak is előre lépnie?

– Nekem a helyzet kihasználásomon kell javítani, hogy minél eredményesebb legyek.van még mit tanulnunk, amiket csak a megye I-ben eltöltött időkkel tudunk majd javítani.a szezon második felében elvégzett edzés munkán javítanunk kell, mert ha mindenki a lehetőségei szerint tudna edzeni, akkor sokkal előrébb tarthatnánk, amivel jobban kiszolgálnánk a lelkes közönségünket.

– Mi a véleményed a szurkolók támogatásról akik sem pénzt sem időt nem kímélve támogatták a csapatot?

– A szurkolók teljes mértékben megtettek mindent.12.-ik játékosként álltak a csapat mellett és szinte mindenhol ott voltak idegenben is, sem időt sem pénzt nem sajnálták hogy kövessék a csapatot. nagyon örülök hogy ennyire szeretik a csapatot és kiállnak a csapat mellett legyen bárhogy is és ezúton szeretném megköszönni az egész éves támogatást és szurkolást, a következő szezonban ismét találkozunk a Dévaványai Sporttelepen hogy minél jobb eredményt elérjünk együtt még 1x köszönjük a szurkolást!!!!

(devavanyase.gportal.hu)