Lassan a kétmilliós nézettséget is üti Pamkutyáék új klipje (Videó)

A Pamkutya furcsa párosa a zenei paródiákkal pár év alatt elképesztő népszerűségig jutott a youtube-on. Az internetes társadalom jól tudja kikről, van szó, egy magyar csapatról, mely ha kijön egy új számmal, egymillió nézőt biztosan elér. A Majka Belehalok című slágerének paródiája pl. lassan eléri a 7 milliós nézettséget, de a többi videó is csillagászati számokat produkál. Az első kisfilmekben még csak a névadó, Pamkutya szerepelt, aztán a rejtőzködő alkotók, a két furcsa pár „Béla” és „Pista” is megjelentek. Hiába látták sok milliószor őket, Béla és Pista továbbra is rejtőzködnek. Igazi nevüket nem árulják el senki kedvéért. Az első videóban egyébként kizárólag Pamkutya szerepelt, és ez a videó még elég kezdetleges volt, de mint tudjuk minden kezdet nehéz, de hát igazolja őket a folytatás sikere.

 Flo Rida paródiájuk nézettsége átlépte a 3,5 milliót, a legújabb Wellhello – Rakpart paródiájuk pedig már a 2 milliós nézettséget ostromolja, pedig csak néhány hete töltötték fel az internetre. Hogy mekkora számok ezek, akkor válnak érthetővé, ha egy pillantást vetünk a milliós költségvetéssel készült magyar videoklipek nézettségére. Külön említésre és dicséretre méltó, hogy ezek a paródiák távolról sem öncélúak.

A Gangnam Style paródia pl. az internetezés elidegenítő hatására, hívja fel a figyelmet, a Majka paródia viszont teljesen találóan írja le, hogy leginkább a rapperek által menő dolgaiként beállított cigizésbe és piálásba lehet csak igazán belehalni. Úgy tűnik, a fiúk kifogyhatatlanok az ötletekből, és klipről-klipre színvonalasabb videókat kreálnak.
https://www.youtube.com/watch?v=dHUJPFt1H_k