Lélegeztetőgépre kapcsolták a Barátok közt sztárját

A Hír24 információi szerint Rékasi Károly kedden motorbalesetet szenvedett Budapesten, a XXII. kerületben. Az információt a Barátok Közt sajtósa, Böjte Piros is megerősítette. A Blikk úgy értesült, Rékasinak fejsérülése is van. A további vizsgálatok fényében szerdán döntenek arról, kell-e műteni. Úgy tudjuk, hogy a színész már a Honvédkórházban van, sürgősségi osztályon ápolják. Az állapota olyan súlyos, hogy lélegeztetőgépre kellett kapcsolni. A Blikk információi szerint Rékasi medencéje és a törzse sérült meg, zúzódások borítják a testét. A baleset akkor történt, amikor Rékasi a motorjával egy kocsit akart megelőzni, annak sofőrje azonban kanyarodni akart, így a színész belerohant az autóba.

Állítólag öt métert repült, és olyan erejű volt az ütközés, hogy a balesetben részes autónak még a kereke is kitörött. A baleset egyik szemtanúja azt írta a Facebookon, hogy motort még nem látott úgy szaltózni, mint ma délután.

Állítólag „nem festett túl jól, aki vezette” és reméli, hogy „aki vezette nem most vezetett utoljára”. Rékasi Károly ma reggel a Morning Show vendége volt, ahol a motorozásról is beszélt a műsorvezetőkkel.


A színész elmondta, hogy azért váltott motorra, mert Budapest gyakorlatilag közlekedhetetlen, és csak így van esélye az RTL Klub stúdiójából időben a színházba érni és fordítva. Hozzátette: egy 600-as Silver Wing repíti mindenhová, ami „elég fürge jószág”. Rékasi korábban több ezer kilométeres külföldi túrákra is vállalkozott már motorral, a legtöbb rutint így szerezte.

2013 augusztusában arról nyilatkozott, hogy bár már a főiskolai évek alatt megszerezte a jogosítványt, két évvel ezelőttig alig ült motoron. A Blikk úgy értesült, Rékasinak fejsérülése is van. A további vizsgálatok fényében szerdán döntenek arról, kell-e műteni.

(hír24)