Négy góllal hozta el a három pontot a DSE

Nyárias idő fogadta a megyei I. osztályú mérkőzésre kilátogatókat szeghalmon. A szeghalom csapata a Dévaványa SE csapatát fogadta.

Jó előjelnek számított, hogy az ifjúságiak könnyedén nyertek szeghalmon. A 17 órakor kezdődő mérkőzésen már az első percekben szerezhetett volna vezetést a vendég csapat, de a 100%-os helyzet kimaradt. Megbosszulta magát a kimaradt helyzet, mert a 10. percben vezetést szereztek a hazaiak Nagy M. révén 1:0.

Nem sokat vártak a válasszal a vendégek sem, hiszen a 19. percben Adamecz I. lőtt a hálóba 1:1. Tíz perc sem telt el, és Ernyes R. is betalált a hálóba a 28. percben 1:2.

Ezt követően a hazaiak a 33. percben 11-esből egyenlítettek elvégzője Gál volt. (2:2){loadposition position-9}
A második félidőben sem unatkoztak a nézők, hiszen az 56. percben ismét Ernyes R. volt eredményes (2:3) A mérkőzés vége felé, a 85. percben Kéki Cs. találata csattant a felső lécen, majd a kipattanót a csereként beállt fiatal játékos, Kovács F. juttatta a hálóba, beállítva ezzel a végeredményt. 2:4

Szeghalmi FC–Dévaványai SE 2–4 (2–2)
Szeghalom, 150 néző
Vezette: Benyovszki
Gólszerző: Nagy M. (10.), Gál (33. – 11-esből), ill. Adamecz (19.), Ernyes (28., 56.), Kovács F. (85.).

Szeghalom: Nagy R. – Mező, Sáfián, Ladányi, Gál, Nagy M., Veres, Tatár, Cserna R., Mészáros, Erdősi. Csere: Zsombok K., Hajdú, Csák, Szabó A., Cserna D.. Edző: Turcsek Zoltán.

Dévaványa: Krisán K. – Séllei L., Nagy Z., Bakó B., Czakó I., Somogyi T., Adamecz I., Kéki Cs., Juhász D., Ernyes R., Molnár J. Csere: Szász D., Pálfi J., Szalai B, Kovács F., Furka Zs., Pelyva Z.. Edző: Tagai Attila.

Turcsek Zoltán: A csapat tompán és gyengén játszott, így ennek csak vereség lehetett a vége.

Tagai Attila: A mai mérkőzésen érződött a csapaton a győzni akarás ami eredményben is megmutatkozott. Végre a szerencse is mellénk állt. Ifjúsági mérkőzés végeredménye: 2–5.