Összeomlott az MLSZ rendszere

Délelőtt 10 órakor kezdődött meg a jegyek értékesítése a szeptemberi magyar-román Eb-selejtezőre. Akadt azonban némi probléma. A mérkőzésre elméletileg már szurkolói kártya nélkül is lehet jegyet váltani, ám ez alig több, mint üres lózung a szövetség részéről:

a kártyával rendelkezők interneten és országszerte több száz jegyirodában vehetnek jegyet, míg a kártya nélküliek mindössze két budapesti helyszínen.

Emiatt egyébként a válogatott mérkőzéseken a szervezett szurkolást irányító Carpathian Brigade be is jelentette, hogy bojkottálja a találkozót. Az MLSZ ezzel nyilván azt szerette volna erőteljesen jelezni, hogy bár a szurkolói kártya nem kötelező, de igenis kényelmi eszköz.

Csakhogy a szövetség honlapja azonnal összeomlott, amint megkezdődött a jegyek értékesítése. Internetes fórumokon jól látható, hogy a kártyások több ezren próbáltak online jegyet vásárolni, ám sokuknak már az oldal sem nyílik meg a túlterheltség miatt, ha meg igen, akkor a vásárlásig vagy a fizetésig nem jutnak el.

Közben a Bálnában és a SYMA csarnokban százak állnak sorba a jegyekért. (Aki nem szeretne rosszat a szurkolói kártyásoknak azzal, hogy tovább terheli az összeomló MLSZ-szervert, az semmiképpen se nyissa meg ezt az oldalt! meccsjegy.mlsz.hu