Pénz nélkül kapta vissza hátizsákját egy férfi városunkban

Egy padon felejtette a hátizsákját egy férfi Dévaványán. Az a nő, aki elvitte, visszaadta neki, de a pénze nem volt benne. Kiderült, hogy a nő vette ki belőle. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.


Megloptak egy férfit 2022. július 24-én városunkban. Egy padon felejtette a hátizsákját, és amikor visszament érte, már nem találta ott, ezért elindult a rendőrőrsre, hogy bejelentést tegyen az esetről. A rendőrség előtt találkozott egy nővel, akinél ott volt a hátizsákja. A nő azt mondta, hogy éppen le akarta adni, mint talált tárgyat, de akkor így közvetlenül a tulajdonosnak vissza is tudja adni. A férfi megköszönte, azt hitte, szerencséje van, de később kiderült, hogy mégsem, mert a táskából hiányzott a pénze, így több mint százezer forint kár érte.

A megtaláló adatait nem jegyezte fel, de a rendőrök megtalálták és elszámoltatták a helyi nőt. Először tagadta, hogy bármit kivett volna a táskából, később azonban beismerte a lopást. A Szarvasi Rendőrkapitányság lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene. A rendőrök a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték és az ügy iratait 2022. november 22-én megküldték az ügyészségre – írja a Keleten.hu.