Rendőrségi hírek Békés megyéből

Lopás kísérlet Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt előállítás Szarvason és biztonsági intézkedés Füzesgyarmaton.

Békéscsabán elfogtak a rendőrök egy nőt, aki 2018. április 20-án, 10 óra 30 perc körül besurrant egy házba. A ház ajtaja nem volt bezárva, a nő az előszobában talált táskában kezdett el kutatni. Tetten érték, ezért elmenekült anélkül, hogy bármit kivett volna a táskából, amelyben egyébként az iratok mellett több tízezer forint volt. A Békéscsabai Rendőrkapitányság az 50 éves békéscsabai Sz. Józsefné ellen lopás bűntett kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Szarvason, a Csabai útról, 2018. április 20-án, 19 óra körül ittas járművezetés gyanúja miatt előállítottak a rendőrök egy férfit. A helyszínen és a rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, ezért büntető feljelentést tettek ellene. A férfinak nincs vezetői engedélye, és az autón, amivel közlekedett nincs érvényes kötelező felelősségbiztosítás, így a Szarvasi Rendőrkapitányság szabálysértési eljárást is indít ellene.

Mentőt hívtak egy idős nőhöz a rendőrök 2018. április 20-án, délelőtt Füzesgyarmaton. A 71 éves asszony a Szabadság téren, egy parkolóban feküdt, amikor a rendőrök rátaláltak. Megszédült és elesett, emiatt nem tudott felállni, segítséget kérni. A rendőrök mentőt hívtak hozzá, tájékoztatta a keleten.hu  megyei portált Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

keleten.hu