Saját maguknak nehezítették meg a mérkőzést felnőtt focistáink

A DSE mérkőzésén a második félidő kísértett hasonlított az augusztusi 5–5-ös döntetlehez. Az első játékrész derekán már 5–1-re is vezetett városunk csapata, ami túlságosan is megnyugtatta őket, így fordulhatott elő, hogy a kezdeti sokkból magára találó Kinizsi szünet után minimalizálta a hátrányát és végig nyílttá tette a meccset.

C-csoport, 9. forduló

Dévaványai SE–Sarkadi KLE 5–4 (5–2)
Dévaványa, 160 néző
Vezette: Kiss Tibor
Gólszerző: Kató (4., 9., 10.), Marton (12.), Szabó E. (23.), ill. Fazekas (7., 38.), Tokaji (52., 56.).

Dévaványa: Elek – Gál (Feke), Pap Á., Bányai, Furka, Ernyes, Szabó E., Szalai, Kéki, Marton, Kató. Cserék: Nyíri A., Nyíri J., Katona, Panyik. Edző: Bereczki Árpád.

Sarkad: Franciskovic – Szalazsán, Lázár, Szabó R., Tóth K., Erdei, Pap O., Jepure, Tokaji, Nagy E., Fazekas. Cserék: Pap Á., Jánki, Stók, Csiki. Edző: Bali István.

Bereczki Árpád: – Az első tizenöt percben végre kijött a lépés és ekkor el is döntöttük a mérkőzést. Az őszinte támadójátékot majdnem megbüntették a jól kontrázó sarkadiak. Köszönjük a szurkolóink támogatását!

Bali István: – Az első tíz percben eldőlt a mérkőzés, az erőnkből csak a szépítésre futotta. A sok egyéni hiba miatt nem érdemeltünk pontot.

Videó: keleten.hu