Szavazz, hogy városunk fürdője legyen a győztes

Az Év Fürdője 2015. elnevezésű szavazásra és nyereményjátékra buzdít a Virtual Tour Online Kommunikációs és Médiaszolgáltató KFT. A játék 2015. június 4. napján 00 óra 00 perctől 2015. szeptember 30. napján 24 óra 00 percig tart. A játékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: 1 db szállás utalvány 3 éjszakára 2 fő részére félpanziós ellátással a hajdúszoboszlói Hotel Aurum-ba 1 db szállás utalvány 2 éjszakára 2 fő részére félpanziós ellátással a szigetközi Diamant Hotel superior-ba. 1 db 10 000 Ft értékű LUSH ajándékcsomag 1 db 10.000 Ft értékű Claudia Bikini utalvány 1 db 10.000 Ft értékű Poppy utalvány 1 db 10.000 Ft értékű Culina Systems Kft. ajándékcsomag 5 db 2 fő részére szóló fürdőbelépő.

Az Év Fürdője 2015. nyertes fürdőjébe 5 db 2 fő részére szóló fürdőbelépő Az Év Feltörekvő Fürdője 2015. nyertes fürdőjébe 5 db 2 fő részére szóló fürdőbelépő A Helyiek Kedvenc Fürdője 2015. nyertes fürdőjébe A nyertes játékosok a fent felsorolt különböző típusú nyereményekből 1-1 darabra jogosultak.

A játékba történő regisztráció díjmentes. – a regisztráció során a megfelelő mezők bejelölésével elfogadja a jelen játékszabályzatban meghatározott valamennyi feltételt és hozzájárul a megadott adatainak az adatkezelési nyilatkozatban foglaltak szerinti kezeléséhez.

A játék időtartama alatt egy játékos az online felületen történő szavazás esetén csak egy alkalommal jogosult regisztrálni a játékba, szavazatát azonban mindhárom kategóriában, kategóriánként egy alkalommal leadhatja. játékban történő részvétel feltételei

A játékban kizárólag 16. életévét betöltött természetes személy (továbbiakban ”játékos”) vehet részt, aki a játék 3. pontban írt időtartama alatt: – a három megjelölt kategória közül legalább egy kategóriában szavaz a www.azevfurdoje.hu oldalon – regisztrál a játékba a következő adatainak megadásával: vezetéknév, keresztnév, e-mail cím, születési év, irányítószám.

Azon játékosok és szavazataik, amelyek a játékszabályzatban leírt alaki és tartalmi előírásoknak nem felelnek meg, a játékból automatikusan kizárásra kerülnek.

A szervező a nem valós adatokat megadó résztvevőket kizárhatja a játékból. Szervező kizárólag azokat a szavazatokat tekinti érvényesnek, amelyeket a játékosok által regisztrált saját személyes adataik megadásával küldenek be a játékba, illetve saját e-mail címüket adják meg.

Amennyiben a játékos nem saját személyes adatait, illetve nem saját e-mail címét adja meg, a játékkal kapcsolatos, e-mail fiók használat jogosultságából fakadó vitákkal kapcsolatban a szervező mindennemű felelősségét kizárja.A játékosok a regisztrációjuk során megadott adataik alapján kerülnek azonosításra.

Az adatok esetleges változásaiból eredő, a szervező érdekkörén kívül eső, technikai problémákért (különösen, de nem kizárólag e-mail cím törlése) a szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

A szavazatokat a játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a szervező megvizsgálhatja, és amennyiben azok, illetve az azt beküldő játékos bármely okból nem felel meg a játékszabályzat feltételeinek, úgy az érintett játékost a játékból kizárhatja.További részletek ITT