Szerény győzelem a nagy hőségben!

Szombaton a X. alkalommal megrendezett Városnapi Labdarúgó Kupa keretében 6 csapat részvételével izgalmas, küzdelmes mérkőzéseket láthatott a szép számú közönség. A rendezvény egyúttal második alkalommal állított emléket a DSE korábbi játékosának, a tragikusan fiatalon elhunyt, Diós Kristófnak.

A kupát kiélezett csatában a torna legnagyobb esélyese, a Szerény Istenek csapata nyerte, akik a mutatott játékuk és eredményességük mellett, megérdemelten végeztek az élen. Második helyen a Doktor-X csapata végzett, akik sikeresen egyesítették a fiatalságot a rutinnal, amit remek játékkal egészített ki a női futsal csapat két tagja.A harmadik helyezett, a Pusztaföldvári SZSE csapata, kellemes meglepetése volt a sorozatnak, akik eredményes, sportszerű futballt mutattak be, melyet igazol, hogy Zsiga Norbert személyében ők adták a torna gólkirályát is.

A nap folyamán a DSE U7-13 korosztályaiból összeállított fiú-lány vegyes csapatok, lelkes, fordulatos bemutató mérkőzést játszottak, mely után megérdemelten járt a kis focistáknak a jégkrém, főtt kukorica. Ismét látványos, színvonalas előadást mutatott be a DSE mazsorett szakosztálya, prezentálva az edzéseieken folyó aprólékos, fegyelmezett felkészülésüket.

A rendezvényen készült képeket ITT tekintheti meg!

Folytatás 2021-ben!

Forrás: devavanyaise.hu