Tatjana Matics a legújabb csabai röplabdázó

Nagy halat fogott a játékospiacon a Linamar-Békéscsabai Röplabda SE csapata, hiszen a szerb nemzetiségű Tatjana Matics személyében egy kiváló nyitásfogadó ütő kötelezte el magát a klubhoz, írja a bmsextra.hu. A 26 esztendős játékos, fiatal kora ellenére komoly nemzetközi tapasztalattal rendelkezik, évekig volt a szerb top csapat, a Szpartak Szabadka játékosa, egyben csapatkapitánya.

Tánja szerződése lejárt a nyáron, így szabadon igazolható státuszát kihasználva csapott le rá a magyar bajnoki címvédő. A sportoló leigazolásában segédkezett az a Sasa Nedeljkovics, aki korábban évekig volt játékos-edző Szabadkán, de Kormos Mihály szakmai igazgató számára sem volt ismeretlen, hiszen a két egyesület több felkészülési mérkőzést vívott egymás ellen az elmúlt évek során, tehát elmondható, hogy nem zsákbamacskát vásárolt a BRSE.

Baran Ádám a klub elnöke arról adott tájékoztatást, hogy Matics leigazolásával egy nagyon fontos mozaik került a helyére, de ezzel még nem ért véget az erősítések sora, további játékosokkal állnak tárgyalásban.

(Bmsextra.hu)