Új dizájn új erő! Megújult portálunk

7 év hűséges szolgálat után fájó szívvel elköszöntünk első dinamikus honlapunktól, hogy átadja helyét egy a mai követelményeknek jobban megfelelő, lendületesebb, új honlap. A váltás már időszerű volt hiszen a régi motor már nem 100%-an teljesített, és sokszor túlterhelést jelzett, aminek persze valamilyen szinten örülni kell. Bízunk benne, hogy a dizájnban és tartalomban egyaránt megújult honlapunk segíti majd a már meglévő és leendő olvasóinknak. Mint arra talán sokan emlékeznek, 2008 májusában született meg az immár nyugdíjba küldött oldal első cikke.

Bár oldalunk egészen 2004-re nyúlik vissza, hiszen ekkor még úgynevezett statikus oldallal indult el portálunk. A régi cikkek folyamatosan kerülnek át az archívumban, hiszen több mint 5000 írás van „tarsolyunkban”.

Sajnos a régi megosztások valószínűsíthetően nem fognak jó helyre mutatni a Twitteren a Facebook-on, és a Vkontakt-on, de szerintünk ez talán megbocsátható, hiszen az informatikában ennyi idő alatt rengeteg minden változik.

Az biztos, hogy tartalmilag nem változtattunk, viszont számos olyan újítást vezettünk be, amelyek nemcsak a mi munkánkat, de a cikkek olvasását is könnyebbé tehetik.

Csak néhány ezek közül:
– nagyobb képek és betűméretek
– a mai világban elengedhetetlen reklámok, célzottabban, és nem elsősorban a főoldalra fókuszálnak.
– átláthatóbb, letisztultabb, és nem túlzsúfolt címlap
– új helytakarékosabb fényképgaléria plugin
– mobilverzió, amelynek köszönhetően már tableten és okostelefonon is könnyedén olvashatók írásaink.
– jóval több lehetőség áll rendelkezésünkre a majdani fejlesztésekhez.
– dinamikusan változtatható címlap, hogy minden fontos és érdekes hírt meg tudjunk jeleníteni
– és még sok más újítás, amit egyelőre nem szeretnénk felfedni. 😉

Ettől függetlenül folyamatosan fejlesztjük oldalunkat, hiszen a régi oldal kialakulása is egy hosszú folyamat volt. Kérjük, hogy vigyék hírünket, osszanak meg minket Facebookon, Twitteren, VKontakt-on egyaránt. Természetesen előfordulhatnak még apróbb hibák, főként a régebbi cikkek esetében , de ezeket folyamatosan javítjuk, és bízunk benne, hogy oldalunk a régi és új olvasóinknak egyaránt elnyeri a tetszését, és még többen tartanak velünk!

Üdvözlettel: devavanya.com team