Visszavágott a Körösladány a tavaszi vereségért (Videó)

Ahogy azt portálunk beharangozta parázs mérkőzést vívott a Dévaványa a Körösladány csapatával. A vendégek már a 3. percben vezetést szereztek Laksteter révén (0-1) Ezt követően a hazaiak hátvédje egy hazaadást eszközölt majd a kapus mivel nem foghatta meg lábbal mentett volna, de nem találta el a pattogó labdát, így a vendégek tovább növelték előnyüket (0-2)

A hazaiak nem estek pánikba, hiszen két percre rá Kéki Cs. egy kipattanó labdára csapott le, és hatalmas erővel vágta a labdát a hálóba (1-2) Két percre rá ki is egyenlítettek a hazaiak, Kovács Gy. révén 10. percben. (2-2)

A 28. percben ismét Laksteter vette be a ványaiak kapuját, így beállítva a 2-3 -as végeredményt. Az első félidő végén, a 38. percben Kristóf Gergő egy rossz mozdulat következtében sípcsonttörést szenvedett. A második félidő ugyanolyan iramban folytatódott, de több találat nem született. 

Dévaványai SE–Körösladányi MSK 2–3 (2–3)
Dévaványa, 450 néző
Vezette: Kocsondi B.

Dévaványa: Krisán – Szalai, Somogyi, Kálai, Bakó, Adamecz, Kéki, Diós, Ernyes, Marton, Kovács Gy. Csere: Szász, Nagy Z., Pálfi, Kovács F., Séllei, Papp V., Nyíri A. Edző: Tagai Attila.

Körösladány: Vastagh – ifj. Somogyi, Viczián, Nagy S., Kukla, Molnár J., Kristóf, Papp Zs., Juhász, Bakos, Laksteter. Csere: Kiss S., Telek, Bagdi, Novák, Szilágyi Zs., Vincze, Kádár. Edző: Somogyi János.

Gólszerző: Kéki Cs. (8.), Kovács Gy. (10.), ill. Laksteter J. (3., 28.), Bakó B. (6. – öngól).

Tagai Attila:Úgy gondolom csak saját magunknak köszönhetjük, hogy ma nulla ponttal zártuk a szomszédvári rangadót, remélem áttudjuk lépni egyszer saját árnyékunkat és hasonló mérkőzésekből akár győztesen is ki tudunk jönni.

Somogyi János:Hektikus első félidő után, küzdelmes mérkőzésen értékes három pontot szereztünk, a jól küzdő hazai csapat ellen. Ezt a három pontot a súlyosan megsérült Kristóf Gerinek ajánljuk és minél hamarabbi gyógyulást kívánunk neki.
https://www.youtube.com/watch?v=AHTDIjc1smA

Videó: keleten.hu