Állítólag megnyitják a Gyomai Hármas-Körös hídat

Tájékoztatást adott ki Virág Mihály megyei igazgató megbízásából Szabó Hajnalka vezető hídmérnök, hogy a Gyomai Hármas-Körös-hídon bevezetett teljes hídzár tervezett feloldásának időpontja, azaz 2018.október 25. (csütörtök) reggel 04.00 óra a jelenlegi műszaki előrehaladás szerint tartható.

A teljes hídzár feloldásának időpontját befolyásoló előre nem látható esemény bekövetkezése esetén soron kívül tájékoztatják az érintetteket. Türelmüket köszönik. A közlemény szerint ettől az időponttól kezdve lámpás forgalomirányítás mellet váltakozva indulhat meg a forgalom. Itt megjegyeznénk, hogy eddig is szinte váltakozva lehetett átmenni a táblák szabályai szerint. Természetesen sunyi módon azt is beleírták, hogy „A teljes hídzár feloldásának időpontját befolyásoló előre nem látható esemény bekövetkezése esetén” ha valami közbejön akkor nem fogják tudni átadni a hidat a tervezett időre! Ez azt jelenti, hogy szinte borítékolható, hogy jó ha Decemberre adják át, az amúgy bontásra megérett Hármas-Körös hidat.

Portálunk meg sem kérdezte az érintetteket, hogy miért nem lehet új hidat építeni a régi helyett, mert szinte borítékolható a válasz, hogy nincs erre forrás. Inkább a FIDESZ-KDNP kormánya külföldön épít stadionokat, Művelődési házakat, no meg akkor nem futná a luxuskormánynak és oligarcháinak a fényűző életmódra. Hát ezért nem lesz normális infrastruktúránk soha.