A többek között Szarvast, Mezőberényt, Békést, Békésszentandrást, Dévaványát és Gyomaendrődöt magában foglaló választókerület ellenzéki jelöltje már készül az országgyűlési választásra.

Dr. Kondé Gábor állatorvosként egész pályája során csak azt tartotta szem előtt, hogy a beteg meggyógyuljon. Most úgy érzi, Magyarország beteg, ami megbetegít minket is.

Most a gyermekeink jövője a tét! A környezet, amit rájuk hagyunk, a jövőjüket határozza meg. A felelős gondolkozással, csak mi, közösen változtathatunk a jelenlegi állapotokon. A jövő tényleg a kezünkben van, nem maradhatunk tétlenek

írta a kormányváltó összefogás jelöltje.

Hangsúlyozta: a változtatás, a gyógyítás most csak rajtunk múlik. Ha elmegyünk és szavazunk a tavaszi választáson, és a szavazatunkkal támogatjuk az Egységben Magyarország jelöltjeit és listáját, akkor esélyünk van a változásra. 12 év után most végre esélyünk van a valódi változásra – hangsúlyozta Kondé Gábor.

Én minden erőmmel és lehetőségemmel azon fogok dolgozni, hogy a Békés 2-es számú választókörzete elmozdulhasson a jelenlegi, kilátástalan helyzetéből.

Egyéni képviselőként Kondé Gábor azon fog dolgozni, hogy az itteni városok, falvak élhetőbbek legyenek, ezért a gyerekek és a fiatalok ne kényszerüljenek elköltözni a megyéből vagy akár az országból, mint ahogyan a jelenlegi helyzetben. Csak a kormányváltás jelent esélyt arra, hogy Békés megyében is méltó színvonalú oktatás, megfelelő egészségügyi ellátás, biztos munkahely és tisztességes megélhetés jusson mindenkinek.

„Mindenkire szükségünk van és minden segítség számít, mert nagy feladat előtt állunk! De Önökkel együtt sikerülni fog és így tudom majd mindenki érdekét segíteni országgyűlési képviselőként Hunyától Bucsáig!”

Forrás: az Európai Magyarok Békés megyei kiadása, 2022. január