Ilyen a fideszes keresztényi erkölcs! – Drogos buliban, Fekete Pákó felvételére szexel a Fideszes polgármester!

Mint arról korábban több hírportál is beszámolt, egy fiatal szőke nővel folytatott szexuális aktusa közben készített fotót tett közzé Borkai Zsoltról, Győr fideszes polgármesteréről az a névtelen szerző által írt blog, amely a politikusról és a vele baráti viszonyban álló ismert helyi ügyvédről, Rákosfalvy Zoltánról súlyos vádakat fogalmazott meg az elmúlt napokban.

A poszt írója annyit írt a képhez, hogy

gondolkodjon el mindenki, miből futja Borkainak ilyen legalább 15 millió forintos bulikra, és „még több akciót” ígért.

Az Ördög Ügyvédjének nevezett blog korábban arról írt és mutatta be fotókon, hogy a politikus és ügyvédtársa egy hajón mulat lányok – a szerző állítása szerint prostituáltak – társaságában. A blog szerint egy horvát hajókiruccanásról van szó, amit részletesen dokumentált, és azt írta, hogy ezeket a részleteket folyamatosan meg is osztja a nyilvánossággal. A harmadik részben nem csak fotót, hanem videólinket is posztolt a politikusról és a vele baráti viszonyban álló ismert helyi ügyvédről, Rákosfalvy Zoltánról, amit a pornhub nevű videóportálon publikált.

Az Ördög Ügyvédje blog azt írja, hogy nem áll meg a harmadik résznél, hanem további részleteket ígér, feltehetőleg a hajón kábítószerezésről tesz ki bizonyítékot.