Mint azt a keleten.hu portál korábban megírta, Békés megyében kezdte országos turnéját az EP-választásra bejelentkező politikus. Tegnap Gyulán kezdte meg a június 9-i választásokra készülő kampányát a Tisztelet és Szabadság Pártjának (TISZA Párt) alelnöke.

Magyar Péter Gyomaendrődön, 2024.04.18.-án Fotó: keleten.hu / Erdős Csaba

A fürdővárost követően, Békéscsabán folytatódott Magyar Péter Békés megyei látogatása. A mai napon Gyomaendrődön folytatódott a politikus országjáró turnéja. Magyar Péter megérkezése a helyszínre nem volt zökkenőmentes, hiszen a helyszínen jelen voltak Rogáni propaganda oszlopos tagjai élő bejelentkezéses felszereléssel és természetesen provokatív baromságaikkal próbálták megzavarni az eseményt. A gyomaendrődi tömegnek sem kellet több, hiszen majdnem hogy meglincselték a hazug médium képviselőit a Three Rivers Pub nevű étterem előtt.

Magyar Péter elmondta, hogy nyilván nem tud eljutni Békés megye minden településére. Kijelentette, hogy Békés megye egy csodálatos vidék, Magyarország éléskamrája, de annak ellenére hogy Magyarországra 20 év alatt 40 000 milliárd Ft uniós támogatás érkezett, amiből 17000 milliárd az agráriumba ment, talán csak itt is elég körbenézni az utakon az egészségügyi intézményekben, a tanintézményekben hogy milyen állapotok uralkodnak. A politikus elmondta, hogy nem csodálkozik azon, hogy mostanában a fideszes nagyurak meg egyébként az ellenzék sem nagyon jár az emberek közé.

Fotó: keleten.hu – Erdős Csaba

Az eseményt követően Magyar Péter megköszöntötte a jelenlévőknek, hogy ezen a szokatlan időben is ilyen sokan tiszteletüket tették és indult tovább Szarvasra.

Forrás: keleten.hu