A felnőtt csapat idegenben nyert, az ifjúsági csapat itthon veszített

Míg szombaton a DSE felnőtt csapata Mezőkovácsházán játszott, addig az U19-es csapat vasárnap hazai környezetben fogadta a mezőny egyik legjobb csapatát.

Kiegyenlített első félidőt láthatott a közönség. A vendégek egy szabadrúgást tudtak értékesíteni, illetve egy büntetőt. A kovácsháziak dolgát nehezítette, hogy Tóth kapus sérülése után csere híján mezőnyjátékos állt a kapuba.

Mezőkovácsházi TE–Dévaványai SE 0–5 (0–2)
Mezőkovácsháza, 30 néző
Vezette: Rubás Zoltán.
Gólszerző: Szabó E. (23., 34. – 11-esből, 90.), Hőgye (79.), Papp D. (81.).

Mezőkovácsháza: Tóth K. (Csurár) – Nagy L., László (Halász), Saicz, Szokai (Lakatos), Andrej, Bessenyei F., Budás, Bereczki, Almádi, Sódar. Edző: Matuz Tamás.

Dévaványa: Szász – Papp D. (Csordás), Furka (Gál), Kéki, Végh, Szabó E., Ernyes (Hőgye), Diós K., Szarka (Ungi), Nagy Z., Papp V. Edző: Bereczki Árpád.

Matuz Tamás: – Ebben benne volt a pontszerzés, sajnos nem tudtunk élni a lehetőséggel. A végére sérülések hátráltatták a csapatot, ez okozta a nagy különbséget egy gyenge napot kifogó ellenfél ellen. De ennél már csak egy ember volt gyengébb…

Bereczki Árpád: – Nehéz körülmények között, megérdemelten győztünk.

Az U19-es csapat komoly vereségbe szaladt bele

A rekkenő hőségben megrendezett mérkőzésen a korai bekapott gól teljesen rányomta a bélyegét az egész találkozóra, melyen a képzettebb vendégek diadalmaskodtak.

Dévaványai SE U19 – Sárréti Gyöngyhalász GYSE 0–8 (0–2)
Dévaványa 60 néző
Vezette: Bakos, Giczey
Gólszerző: Keresztesi (4., 65.), Béres (36.), Pálfy (46.), Kurucz (55.), Juhász (67., 76., 79.)

Dévaványai SE: Erdős Norman, (Tarsoly Attila) Végh Tamás, Mideczki Ádám, (Feke Dávid) Feke Dávid, Szarka Szabolcs, Hraskó György, (Elek Ákos), Kun Balázs, Feke Dominik, Hőgye Bence, Valach Viktor, Ungi Dániel, Kárpáti Zalán

Sárréti Gyöngyhalász GYSE: Salló Zsombor, Béres Richárd, (Hajdu Levente), Jámbor Nándor, Pákozdi András, Szabó Márton, (Csóti Balázs), Keresztesi Martin, Balogh Bence, (Nagy Tamás), Kurucz János, Pardi Balázs, Juhász Gábor, Pálfi Máté

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba