A Tótkomlós gárdáját fogadta a ványai csapat a szeles szombati délutánon. Az első negyedóra kigyenlített volt, majd egy pontrúgásból vezetést szereztek a vendégek. Nem sokáig örülhettek a Tótkomlósiak, hiszen rá pár percre Ernyes révén már 1-1 volt a mérkőzés állása. Tíz perc múlva mindkét oldalon volt érvényes találat, ráadásul a hazaiaknál kettő is. A szünet után a hazaiaknál igen sok helyzet kimaradt, és mint a fociban az lenni szokott, az ilyen eset meg is büntette magát, így a vendégek az 55. percben ki is egyenlítettek.

Dévaványai SE–Tótkomlósi TC 3–3 (3–2)
Dévaványa, 50 néző
Vezette: Láza András.
Gólszerző: Ernyes (31.), Juhász P. (41.), Papp D. (45.), ill. Abonyi Á. (27.), Moszhaim (43., 55.).

Dévaványa: Elek – Juhász P. (Szeifert), Szalai, Horváth B., Katona, Ernyes, Szabó E., Papp D., Papp V., Nyíri A. (Séllei), Feke. Játékos-edző: Bereczki Árpád.

Tótkomlós: Bordás – Keszeli (Horváth H.), Jámbor J., Kocsis, Bacsa (Szemenyei), Moszheim, Abonyi A., Garai (Durkó), Abonyi Á., Kovács I., Balogh T. (Borbás). Edző: Dávid Zsolt.

Bereczki Árpád: – A mai mérkőzésen nagyon jó hozzáálással játszottunk, az első félidő kiegyenlített játéka után a második félidőt gólokkal kellet volna nyerni, de megbecsüljük az egy pontot is.

Dávid Zsolt: – Igazságos döntetlen született! Gratulálok a játékosaimnak!

Képgaléria – Fotó: Erdős Csaba